Overslaan en naar de inhoud gaan

Stress & burnout coaching

U kunt bij Attentia terecht voor individuele begeleiding voor verschillende problemen die te maken hebben met stress of psychosociale factoren.

well-being

Over deze oplossing

U kunt bij Attentia terecht voor individuele begeleiding voor verschillende problemen die te maken hebben met stress of psychosociale factoren. Het doel is om u zo snel mogelijk weer slagvaardig te maken, zodat u weer verder kunt zonder constant met dezelfde problemen geconfronteerd te worden.

Waarmee kunnen wij u helpen?

U kunt bij ons terecht voor coaching als u bijvoorbeeld worstelt met:

 • stress
 • burn-out
 • conflicten
 • omgaan met veranderingen
 • de balans tussen werk en privé
 • omgaan met schokkende ervaringen
 • verwerken van emotionele problemen


Onze coaching

Onze coaching spitst zich toe op verschillende aspecten:

 • problematische factoren herkennen en erkennen
 • haalbare doelen stellen
 • motivatie
 • uw manier van denken en uw gedrag veranderen


Op het einde van het begeleidingstraject leggen we het accent voornamelijk op hervalpreventie en het vergroten van sociale steun. Het traject verloopt steeds op een respectvolle manier. Het is de bedoeling dat er een samenwerking ontstaat tussen u en de consultant en dat u weer de mogelijkheid ontdekt om te kiezen in doen en denken.

Wenst u meer informatie?

Is dit product iets voor uw bedrijf? Of wenst u bijkomende informatie te ontvangen? Neem contact op en we bekijken samen met u de mogelijkheden. 

Meer oplossingen

Basisopleiding vertrouwenspersoon

Tijdens deze basisopleiding leert u de vaardigheden die u nodig hebt om uw functie als vertrouwenspersoon met zelfvertrouwen uit te voeren.

CAO 104: werkgelegenheidsplan oudere medewerkers

Ondernemingen met meer dan twintig medewerkers zijn verplicht om een werkgelegenheidsplan voor oudere medewerkers op te stellen. Attentia kan u daarbij helpen.

DOTS Solution: Health & Safety Essentials

DOTS brengt uw data van HR en Well-being samen in één modulair platform. Zo krijgt u efficiënt inzicht in uw bedrijf en het welzijn van uw medewerkers

Nog vragen? Wij helpen u graag verder.

Welkom op het Eureka-platform van Attentia waar we u een overzicht bieden van al onze oplossingen voor HR en Well-being! Zit u ergens mee en heeft u nood aan een gepaste en doeltreffende oplossing? Zoek niet verder! We bieden tal van oplossingen binnen HR, Payroll, Well-being en Health & Safety. Geef uw zoekterm in en krijg een overzicht van relevante producten of diensten. Of verfijn uw zoektocht via de zinzoeker. Is het resultaat nog niet specifiek genoeg? Gebruik dan de handige filters voor een doelgerichte oplossing. Wenst u meer informatie over de voorgestelde oplossing, klik er op en leer meer. Of neem contact op via het formulier dat u op de productpagina vindt.

© Copyright by Attentia - 2020

Uw privacy Gebruiksvoorwaarden
Zoeken in 158 oplossingen...