Overslaan en naar de inhoud gaan

Strategisch verloningsbeleid

Eerlijke verloning is cruciaal om de juiste mensen aan te trekken en te behouden. Attentia helpt u graag een strategisch loonbeleid uit te werken.

payroll

Over deze oplossing

Als werkgever ondervindt u niets dan voordelen bij een aantrekkelijke en marktconforme verloning van uw medewerkers. Ten eerste is eerlijke verloning cruciaal om de juiste mensen aan te trekken en te behouden. Ten tweede is marktconforme verloning in lijn met de strategische bedrijfsdoelstellingen en stimuleert het de juiste resultaten en het juiste gedrag. Tot slot is het voor iedereen duidelijk binnen welk kader loononderhandelingen kunnen plaatsvinden. Kortom: uw medewerkers weten wat ze qua verloning kunnen verwachten en welke competenties ze moeten halen om beter te verdienen.

Analyse, advies en implementatie

Attentia helpt u graag om een haalbare en betaalbare verloningsstrategie uit te werken en te implementeren binnen uw onderneming. Onze oplossing is gebaseerd op vier pijlers:

  1. Een gebruiksvriendelijke functieclassificatiemethode.
  2. Een geïnterpreteerde loonbenchmark.
  3. Een praktisch bruikbaar loonbeleid.
  4. Breed advies van betrokken experts.

De duur van het project hangt af van de omvang en complexiteit. Het project vraagt bovendien de nodige informatie van de werkgever, zoals cao's, personeelsgegevens, loongegevens, enz.

Wenst u meer informatie?

Is dit product iets voor uw bedrijf? Of wenst u bijkomende informatie te ontvangen? Neem contact op en we bekijken samen met u de mogelijkheden. 

Meer oplossingen

CAO 104: werkgelegenheidsplan oudere werknemers

Cao 104 verplicht ondernemingen met meer dan 20 werknemers om een werkgelegenheidsplan op te stellen. Attentia helpt u graag in orde te zijn met cao 104.

DOTS

DOTS brengt uw data van HR en Well-being samen in één modulair platform. Zo krijgt u efficiënt inzicht in uw bedrijf en het welzijn van uw medewerkers.

DOTS Solution: Flexible Reward

DOTS brengt uw data van HR en Well-being samen in één modulair platform. Zo krijgt u efficiënt inzicht in uw onderneming en het welzijn van uw medewerkers.

Nog vragen? Wij helpen u graag verder.

Welkom op het Eureka-platform van Attentia waar we u een overzicht bieden van al onze oplossingen voor HR en Well-being! Zit u ergens mee en heeft u nood aan een gepaste en doeltreffende oplossing? Zoek niet verder! We bieden tal van oplossingen binnen HR, Payroll, Well-being en Health & Safety. Geef uw zoekterm in en krijg een overzicht van relevante producten of diensten. Of verfijn uw zoektocht via de zinzoeker. Is het resultaat nog niet specifiek genoeg? Gebruik dan de handige filters voor een doelgerichte oplossing. Wenst u meer informatie over de voorgestelde oplossing, klik er op en leer meer. Of neem contact op via het formulier dat u op de productpagina vindt.

© Copyright by Attentia - 2020

Uw privacy Gebruiksvoorwaarden
Zoeken in 158 oplossingen...