Overslaan en naar de inhoud gaan

Reward scan

De reward scan geeft u een totaalbeeld van uw reward-processen, zodat u die kunt optimaliseren. Ook krijgt u praktisch advies voor een duurzaam HR-beleid.

hr

Over deze oplossing

Doing the right things right. Met de reward scan maken we een totaalbeeld van uw reward-processen (people, processes, tools & data, desk procedures), zodat u er meer vat op krijgt en u ze makkelijker kunt optimaliseren.

De voordelen

De reward scan geeft u inzicht in de fundamenten van uw HR-aanpak. Ook geven we u praktisch advies voor de uitbouw van een duurzaam HR-beleid. Dankzij de reward scan krijgt u een beter zicht op uw manier van verlonen en ontdekt u de opportuniteiten of pijnpunten van uw payroll-proces. We bieden u zo ook een houvast om met uw team te communiceren en de werking te verbeteren.

Door uw reward-processen te optimaliseren verbetert u de kwaliteit en wint u tijd. Als werkgever krijgt u meer vat op wat er binnen uw HR-dienst gebeurt.

Hoe werkt het?

De reward-consultant kijkt naar uw organisatie door een neutrale bril. Hij heeft geen interne relaties met de betrokkenen, geen vooroordelen of remmingen. Zo bent u verzekerd van het beste resultaat. Klassiek verloopt de audit in drie stappen: informatie, analyse, advies.

Wenst u meer informatie?

Is dit product iets voor uw bedrijf? Of wenst u bijkomende informatie te ontvangen? Neem contact op en we bekijken samen met u de mogelijkheden. 

Meer oplossingen

CAO 104: werkgelegenheidsplan oudere werknemers

Cao 104 verplicht ondernemingen met meer dan 20 werknemers om een werkgelegenheidsplan op te stellen. Attentia helpt u graag in orde te zijn met cao 104.

DOTS

DOTS brengt uw data van HR en Well-being samen in één modulair platform. Zo krijgt u efficiënt inzicht in uw bedrijf en het welzijn van uw medewerkers.

DOTS Solution: Flexible Reward

DOTS brengt uw data van HR en Well-being samen in één modulair platform. Zo krijgt u efficiënt inzicht in uw onderneming en het welzijn van uw medewerkers.

Nog vragen? Wij helpen u graag verder.

Welkom op het Eureka-platform van Attentia waar we u een overzicht bieden van al onze oplossingen voor HR en Well-being! Zit u ergens mee en heeft u nood aan een gepaste en doeltreffende oplossing? Zoek niet verder! We bieden tal van oplossingen binnen HR, Payroll, Well-being en Health & Safety. Geef uw zoekterm in en krijg een overzicht van relevante producten of diensten. Of verfijn uw zoektocht via de zinzoeker. Is het resultaat nog niet specifiek genoeg? Gebruik dan de handige filters voor een doelgerichte oplossing. Wenst u meer informatie over de voorgestelde oplossing, klik er op en leer meer. Of neem contact op via het formulier dat u op de productpagina vindt.

© Copyright by Attentia - 2020

Uw privacy Gebruiksvoorwaarden
Zoeken in 158 oplossingen...