Overslaan en naar de inhoud gaan

Opleiding "uittekenen van een verzuim- en reïntegratiebeleid"

Attentia gaat graag samen met u aan de slag om een duidelijk en transparant verzuim- en reïntegratiebeleid op maat van uw onderneming uit te tekenen.

well-being

Over deze oplossing

Het ziekteverzuim in Belgische ondernemingen stijgt elk jaar en dat brengt heel wat directe en indirecte kosten met zich mee. Vraagt u zich af hoe dat komt? Hoe u verzuim effectief kunt aanpakken én hoe u verzuim kunt voorkomen? Wat de impact is van het nieuwe KB rond reïntegratie? Attentia gaat graag samen met u aan de slag.

Hoe werkt het?

Wij geven u praktische handvatten en advies om een verzuim- en reïntegratiebeleid te ontwikkelen en implementeren. Dat doen we door u de nodige theoretische en praktische knooppunten aan te reiken zodat u een stevig plan op maat van uw onderneming kunt maken. Dat leidt tot een duidelijk, transparant beleid dat afwezigheid op de werkvloer constructief aanpakt en positieve aanwezigheid stimuleert.

De voordelen

U krijgt inzicht in het theoretisch kader van verzuim en reïntegratie.
Wij reiken u een praktisch framework aan door middel van tools waarmee u zelf aan de slag kunt.
Door de interactie met andere deelnemers en de lesgever krijgt u inspiratie om uw verzuim- en reïntegratiebeleid verder vorm te geven.
Een adviseur komt een halve dag langs bij u op kantoor om u te helpen uw plan verder uit te werken op maat van uw bedrijf.

Wenst u meer informatie?

Is dit product iets voor uw bedrijf? Of wenst u bijkomende informatie te ontvangen? Neem contact op en we bekijken samen met u de mogelijkheden. 

Meer oplossingen

Basisopleiding vertrouwenspersoon

Tijdens deze basisopleiding leert u de vaardigheden die u nodig hebt om uw functie als vertrouwenspersoon met zelfvertrouwen uit te voeren.

CAO 104: werkgelegenheidsplan oudere medewerkers

Ondernemingen met meer dan twintig medewerkers zijn verplicht om een werkgelegenheidsplan voor oudere medewerkers op te stellen. Attentia kan u daarbij helpen.

DOTS Solution: Health & Safety Essentials

DOTS brengt uw data van HR en Well-being samen in één modulair platform. Zo krijgt u efficiënt inzicht in uw bedrijf en het welzijn van uw medewerkers

Nog vragen? Wij helpen u graag verder.

Welkom op het Eureka-platform van Attentia waar we u een overzicht bieden van al onze oplossingen voor HR en Well-being! Zit u ergens mee en heeft u nood aan een gepaste en doeltreffende oplossing? Zoek niet verder! We bieden tal van oplossingen binnen HR, Payroll, Well-being en Health & Safety. Geef uw zoekterm in en krijg een overzicht van relevante producten of diensten. Of verfijn uw zoektocht via de zinzoeker. Is het resultaat nog niet specifiek genoeg? Gebruik dan de handige filters voor een doelgerichte oplossing. Wenst u meer informatie over de voorgestelde oplossing, klik er op en leer meer. Of neem contact op via het formulier dat u op de productpagina vindt.

© Copyright by Attentia - 2021

Uw privacy Gebruiksvoorwaarden
Zoeken in 158 oplossingen...