Overslaan en naar de inhoud gaan

Medische check-up

Met een medische check-up werkt u actief mee aan de vitaliteit en het engagement van uw medewerkers, wat uw bedrijfsresultaten ten goede komt.

health & safety

Over deze oplossing

Voorkomen is beter dan genezen. Het is dus een goed idee om inzicht te krijgen in bepaalde gezondheidsrisico's en in factoren die aandoeningen van deze tijd verergeren. Dat geeft uw medewerkers de kans om hun gezondheid in eigen handen te nemen. In combinatie met preventieve acties draagt een medische check-up daartoe bij.

De voordelen

Preventieve gezondheidsscreenings maken uw medewerkers bewust(er) van het belang van een gezonde levensstijl tijdens het werk en erbuiten. Bovendien werkt u zo actief mee aan de vitaliteit en het engagement van uw medewerkers, wat uw bedrijfsresultaten ten goede komt.

De voordelen op een rijtje:

  • Laagdrempeligheid en kwaliteit
  • Relevante onderzoeken (met toegevoegde waarde voor elk individu)
  • Zowel sensibiliseren als opsporen en adviseren
  • Pragmatische projectaanpak en opvolging


Twee formules

Attentia biedt standaard twee mogelijke formules aan: de check-up Brons en de check-up Zilver. Voor medewerkers ouder dan veertig jaar wordt de check-up Zilver aangeraden, aangezien zij meer risico lopen op cardiovasculaire aandoeningen.

Wenst u meer informatie?

Is dit product iets voor uw bedrijf? Of wenst u bijkomende informatie te ontvangen? Neem contact op en we bekijken samen met u de mogelijkheden. 

Meer oplossingen

Basisopleiding vertrouwenspersoon

Tijdens deze basisopleiding leert u de vaardigheden die u nodig hebt om uw functie als vertrouwenspersoon met zelfvertrouwen uit te voeren.

Change management

Ingrijpende veranderingen realiseren is een van de meest complexe opdrachten voor managers. Attentia begeleidt u graag bij het change management proces.

Corporate vitality beleid

Attentia voorziet een interactieve, didactische aanpak om uw medewerkers enthousiast te maken over hun energie, gezondheid en persoonlijke groei.

Nog vragen? Wij helpen u graag verder.

Welkom op het Eureka-platform van Attentia waar we u een overzicht bieden van al onze oplossingen voor HR en Well-being! Zit u ergens mee en heeft u nood aan een gepaste en doeltreffende oplossing? Zoek niet verder! We bieden tal van oplossingen binnen HR, Payroll, Well-being en Health & Safety. Geef uw zoekterm in en krijg een overzicht van relevante producten of diensten. Of verfijn uw zoektocht via de zinzoeker. Is het resultaat nog niet specifiek genoeg? Gebruik dan de handige filters voor een doelgerichte oplossing. Wenst u meer informatie over de voorgestelde oplossing, klik er op en leer meer. Of neem contact op via het formulier dat u op de productpagina vindt.

© Copyright by Attentia - 2021

Uw privacy Gebruiksvoorwaarden
Zoeken in 158 oplossingen...