Overslaan en naar de inhoud gaan

Loonkloofanalyse

Als ondernemer bent u verplicht elke twee jaar een loonkloofanalyse te maken. Attentia bezorgt u tijdig het analyseverslag zonder extra werklast voor u.

payroll

Over deze oplossing

Als ondernemer bent u verplicht elke twee jaar een loonkloofanalyse te maken. Het analyseverslag maakt het mogelijk om te bepalen of uw onderneming een genderneutraal bezoldigingsbeleid voert, en daartoe te komen als dat nog niet het geval blijkt te zijn. Attentia biedt u ondersteuning bij dat proces.

Hoe werkt het?

Wij bezorgen u de cijfers waarover u moet rapporteren. Het rapport wordt opgemaakt volgens de lay-out die die overheidsdienst voorschrijft. Aan de hand van een bijkomende analyse geven we u inzicht in de cijfers, zodat u goed voorbereid bent om die op de ondernemingsraad voor te stellen. U ontvangt tijdig een correct analyseverslag, zonder extra werklast voor u.

De voorwaarden

De analyse moet elke twee jaar gemaakt worden. Voor bedrijven met meer dan vijftig werknemers volstaat een beknopt rapport. Bedrijven met meer dan honderd werknemers moeten een uitgebreid rapport opstellen.

Wenst u meer informatie?

Is dit product iets voor uw bedrijf? Of wenst u bijkomende informatie te ontvangen? Neem contact op en we bekijken samen met u de mogelijkheden. 

Meer oplossingen

Aansluiting sociaal secretariaat

Loonadministratie en arbeidswetgeving zijn tijdrovend en complex. Sluit daarom aan bij Attentia sociaal secretariaat: een samenwerking zoals ú dat wilt.

Arbeidsreglement & policies

Met ons uitgebreide aanbod van arbeidsreglementen en policies kunt u sneller en beter aan de slag. Schaf de modeldocumenten makkelijk aan in onze webshop!

Basisopleiding sociaal recht

Een diepgaande kennis van de sociale wetgeving is een must voor elke payroll- of HR-medewerker. In onze opleiding komen alle relevante aspecten aan bod.

Nog vragen? Wij helpen u graag verder.

Welkom op het Eureka-platform van Attentia waar we u een overzicht bieden van al onze oplossingen voor HR en Well-being! Zit u ergens mee en heeft u nood aan een gepaste en doeltreffende oplossing? Zoek niet verder! We bieden tal van oplossingen binnen HR, Payroll, Well-being en Health & Safety. Geef uw zoekterm in en krijg een overzicht van relevante producten of diensten. Of verfijn uw zoektocht via de zinzoeker. Is het resultaat nog niet specifiek genoeg? Gebruik dan de handige filters voor een doelgerichte oplossing. Wenst u meer informatie over de voorgestelde oplossing, klik er op en leer meer. Of neem contact op via het formulier dat u op de productpagina vindt.

© Copyright by Attentia - 2021

Uw privacy Gebruiksvoorwaarden
Zoeken in 158 oplossingen...