Overslaan en naar de inhoud gaan

Individuele psychosociale interventies

Iedere medewerker die psychosociale risico's op het werk ervaart, kan een vertrouwelijk gesprek aanvragen bij de preventieadviseur psychosociale aspecten.

well-being

Over deze oplossing

Iedere medewerker die psychosociale risico's op het werk ervaart, kan een vertrouwelijk gesprek aanvragen bij de preventieadviseur psychosociale aspecten. Dat gesprek heeft als doel om de medewerker zijn verhaal te laten doen, te ventileren en hem of haar op basis daarvan het nodige advies te geven. Als de medewerker dat wenst, kan hij of zij ook een informele of formele psychosociale interventie opstarten om een oplossing te zoeken voor de problematiek die hij of zij ervaart.

Attentia biedt een luisterend oor, geeft emotionele ondersteuning en adviseert de medewerker. De bedoeling is om het welzijn op het werk van de medewerker weer te verhogen.

Wenst u meer informatie?

Is dit product iets voor uw bedrijf? Of wenst u bijkomende informatie te ontvangen? Neem contact op en we bekijken samen met u de mogelijkheden. 

Meer oplossingen

Basisopleiding vertrouwenspersoon

Tijdens deze basisopleiding leert u de vaardigheden die u nodig hebt om uw functie als vertrouwenspersoon met zelfvertrouwen uit te voeren.

Change management

Ingrijpende veranderingen realiseren is een van de meest complexe opdrachten voor managers. Attentia begeleidt u graag bij het change management proces.

Corporate vitality beleid

Attentia voorziet een interactieve, didactische aanpak om uw medewerkers enthousiast te maken over hun energie, gezondheid en persoonlijke groei.

Nog vragen? Wij helpen u graag verder.

Welkom op het Eureka-platform van Attentia waar we u een overzicht bieden van al onze oplossingen voor HR en Well-being! Zit u ergens mee en heeft u nood aan een gepaste en doeltreffende oplossing? Zoek niet verder! We bieden tal van oplossingen binnen HR, Payroll, Well-being en Health & Safety. Geef uw zoekterm in en krijg een overzicht van relevante producten of diensten. Of verfijn uw zoektocht via de zinzoeker. Is het resultaat nog niet specifiek genoeg? Gebruik dan de handige filters voor een doelgerichte oplossing. Wenst u meer informatie over de voorgestelde oplossing, klik er op en leer meer. Of neem contact op via het formulier dat u op de productpagina vindt.

© Copyright by Attentia - 2021

Uw privacy Gebruiksvoorwaarden
Zoeken in 158 oplossingen...