Overslaan en naar de inhoud gaan

HR Dashboard

Dankzij HR Dashboard krijgt u inzicht in het menselijk kapitaal van uw onderneming, zónder een duur en risicovol IT-project te moeten ondernemen.

hr
payroll

Over deze oplossing

Uw werknemers vertegenwoordigen uiteraard een kost, maar ze zijn ook de motor van uw organisatie. Dankzij HR Dashboard krijgt u inzicht in het menselijk kapitaal van uw onderneming en kunt u snel analyseren welke populatie aan de basis ligt van een succes of een probleem, zónder een duur en risicovol IT-project te moeten ondernemen. HR Dashboard komt ook met advies: we vertalen samen met u de strategische doelstellingen van uw bedrijf naar de personeels-KPI's.

Opvolgen en analyseren

HR Dashboard maakt het mogelijk om de HR-ken- en stuurgetallen op te volgen die cruciaal zijn voor het succes van uw organisatie. Bovendien kunt u met het dashboard uitgebreide analyses maken, zowel doorheen de tijd (trendmatig) als hiërarchisch (top-down op niveau van de firma, kostenplaats, locatie, enz.)

Doel van HR Dashboard

HR Dashboard onderbouwt de HR-acties met cijfers, wat de positie van de HR director binnen het directiecomité versterkt. Daarnaast geeft HR Dashboard voor het hele managementteam bruikbare, kant-en-klare rapporten om gemakkelijk en snel de cijfers te kunnen opvolgen.

Wenst u meer informatie?

Is dit product iets voor uw bedrijf? Of wenst u bijkomende informatie te ontvangen? Neem contact op en we bekijken samen met u de mogelijkheden. 

Meer oplossingen

Aansluiting sociaal secretariaat

Loonadministratie en arbeidswetgeving zijn tijdrovend en complex. Sluit daarom aan bij Attentia sociaal secretariaat: een samenwerking zoals ú dat wilt.

Basisopleiding sociaal recht

Een diepgaande kennis van de sociale wetgeving is een must voor elke payroll- of HR-medewerker. In onze opleiding komen alle relevante aspecten aan bod.

BI Audit/logging rapport

Gegevens met betrekking tot de medewerkers zijn zeer onderhevig aan wijzigingen en aanpassingen. Gezien dit een impact kan hebben op de verloning is het belangrijk dat u hier een zicht op heeft.  

Nog vragen? Wij helpen u graag verder.

Welkom op het Eureka-platform van Attentia waar we u een overzicht bieden van al onze oplossingen voor HR en Well-being! Zit u ergens mee en heeft u nood aan een gepaste en doeltreffende oplossing? Zoek niet verder! We bieden tal van oplossingen binnen HR, Payroll, Well-being en Health & Safety. Geef uw zoekterm in en krijg een overzicht van relevante producten of diensten. Of verfijn uw zoektocht via de zinzoeker. Is het resultaat nog niet specifiek genoeg? Gebruik dan de handige filters voor een doelgerichte oplossing. Wenst u meer informatie over de voorgestelde oplossing, klik er op en leer meer. Of neem contact op via het formulier dat u op de productpagina vindt.

© Copyright by Attentia - 2020

Uw privacy Gebruiksvoorwaarden
Zoeken in 158 oplossingen...