Overslaan en naar de inhoud gaan

Experiences

Een ‘Experience’ is een beleving, een ervaring als het ware, waarbij we de deelnemers tot bepaalde inzichten brengen door hen te confronteren met bepaalde realiteiten en vastgeroeste gewoontes.

well-being

Over deze oplossing

Het doel is het omvormen van deze realiteit of gewoonte, dus aanzetten tot actie. Zo een ‘Experience’ werkt vooral inspirerend, maar ook vaak confronterend. We reiken heel wat praktische tips aan waarmee de deelnemers aan de slag kunnen gaan rond een bepaalde thematiek.

 

Fysiek

Iedereen weet dat bewegen, een correcte werkhouding, gezonde en evenwichtige voeding, voldoende ontspanning en slaap belangrijk zijn. En toch slagen we er niet in om het juiste te doen. Geef u en uw medewerkers met deze Experiences de juiste inzichten, tips & tricks mee om ermee aan de slag te gaan.

Mentaal

Energiemanagement, weerbaarheid tegen stress en prestatiedruk, zoeken naar efficiëntie in het werk, … zijn allemaal elementen die een rol spelen in hoe we omgaan met onze collega’s en met ons werk. Deze Experiences richten zich optimaal op energiemanagement en optimale inzetbaarheid.

Sociaal

Een aantal van onze Experiences richten zich op het sociale. Hierbij zijn topics als het belang van positief communiceren, de factoren die helpen om werkplezier te bewaken en te verbeteren, de kernelementen voor het optimaal samenwerken van verschillende generaties, ... een mogelijke focus.

Energie

Motivatie, veerkracht, omgaan met veranderingen en stress, concentratie en voldoende ontspanning, ... Het zijn allemaal zaken die een invloed hebben op ons als mens en op de manier waarop we werken. Deze Experiences geven inzichten en inspiratie om ook op die vlakken optimaal te werk te gaan.

Wenst u meer informatie?

Is dit product iets voor uw bedrijf? Of wenst u bijkomende informatie te ontvangen? Neem contact op en we bekijken samen met u de mogelijkheden. 

Meer oplossingen

Nog vragen? Wij helpen u graag verder.

Welkom op het Eureka-platform van Attentia waar we u een overzicht bieden van al onze oplossingen voor HR en Well-being! Zit u ergens mee en heeft u nood aan een gepaste en doeltreffende oplossing? Zoek niet verder! We bieden tal van oplossingen binnen HR, Payroll, Well-being en Health & Safety. Geef uw zoekterm in en krijg een overzicht van relevante producten of diensten. Of verfijn uw zoektocht via de zinzoeker. Is het resultaat nog niet specifiek genoeg? Gebruik dan de handige filters voor een doelgerichte oplossing. Wenst u meer informatie over de voorgestelde oplossing, klik er op en leer meer. Of neem contact op via het formulier dat u op de productpagina vindt.

© Copyright by Attentia - 2021

Uw privacy Gebruiksvoorwaarden
Zoeken in 158 oplossingen...