Overslaan en naar de inhoud gaan

DOTS Solution: Self Assessment beeldschermwerk

Houd uw medewerkers vitaal en gezond aan het werk. Met Self Assessment beeldschermwerk beoordelen ze zelf hun werkpost.

health & safety

Over deze oplossing

Met de DOTS solution 'Self Assessment voor beeldschermwerkers' houdt u uw medewerkers vitaal en gezond aan het werk. Hoewel het medisch onderzoek voor beeldschermwerkers sinds januari 2016 niet langer verplicht is, moet u wel nog een risicoanalyse kunnen voorleggen.


Hoe werkt het?

De solution vraagt aan uw medewerkers om de eigen werkpost en werkbeleving te beoordelen aan de hand van een set van wetenschappelijk onderbouwde vragen. Zo wordt gepeild naar de ergonomie, werkomgeving, visuele aspecten en stress van uw beeldschermwerkers.

De medewerker ontvangt een persoonlijk rapport met adviezen op maat van zijn/haar resultaten.

De werkgever bekomt ook een rapport en kan hier uit 2 types kiezen:

  • Een algemene rapportering waar de resultaten en mogelijke actiepunten aangereikt worden
  • Een uitgebreid verslag van geanalyseerde data (bv. in functie van departement, leeftijd, enz.).

Aanvullende diensten zoals een presentatie van de resultaten of een interactieve workshop om actiepunten te concretiseren, zijn ook mogelijk.

Wenst u meer informatie?

Is dit product iets voor uw bedrijf? Of wenst u bijkomende informatie te ontvangen? Neem contact op en we bekijken samen met u de mogelijkheden. 

Meer oplossingen

e-learning Beeldschermwerk

De Attentia e-learning voor beeldschermwerkers is laagdrempelig en helpt uw medewerkers te sensibiliseren omtrent ergonomie. Dit op een speelse en leuke manier.

Aansluiting externe dienst: periodieke en niet-periodieke onderzoeken

Werkgevers zijn verplicht een preventieadviseur aan te stellen. Hebt u voor bepaalde domeinen geen expert beschikbaar? Dan kunt u terecht bij Attentia.

Basisopleiding preventieadviseur niveau 3

Elke organisatie is verplicht om een interne preventieadviseur aan te stellen. Deze zesdaagse opleiding geeft u basiskennis over welzijn en veiligheid.

Nog vragen? Wij helpen u graag verder.

Welkom op het Eureka-platform van Attentia waar we u een overzicht bieden van al onze oplossingen voor HR en Well-being! Zit u ergens mee en heeft u nood aan een gepaste en doeltreffende oplossing? Zoek niet verder! We bieden tal van oplossingen binnen HR, Payroll, Well-being en Health & Safety. Geef uw zoekterm in en krijg een overzicht van relevante producten of diensten. Of verfijn uw zoektocht via de zinzoeker. Is het resultaat nog niet specifiek genoeg? Gebruik dan de handige filters voor een doelgerichte oplossing. Wenst u meer informatie over de voorgestelde oplossing, klik er op en leer meer. Of neem contact op via het formulier dat u op de productpagina vindt.

© Copyright by Attentia - 2021

Uw privacy Gebruiksvoorwaarden
Zoeken in 158 oplossingen...