Overslaan en naar de inhoud gaan
header

Een uitdaging binnen HR of Well-being? Vind de oplossing hier!

Ik ben op zoek naar ...
We vonden 7 oplossingen

Filters

Oplossing
Domein
Onderwerp
Doelgroep
Wettelijk verplicht
Gewenste duur
Gewenst aantal deelnemers
Locatie

Basisopleiding vertrouwenspersoon

Tijdens deze basisopleiding leert u de vaardigheden die u nodig hebt om uw functie als vertrouwenspersoon met zelfvertrouwen uit te voeren.

Supervisie Vertrouwenspersoon : halve dag formule

Sinds 1 september 2014 moeten vertrouwenspersonen jaarlijks een supervisie volgen. Tijdens de workshops van Attentia leert u nieuwe vaardigheden.

Supervisie vertrouwenspersoon: bespreking van cases

Als vertrouwenspersoon moet u continu bijblijven. Attentia organiseert daarom deze supervisie met een focus op het bespreken van uw eigen cases.

Supervisie vertrouwenspersoon: de informele interventies in de praktijk

Attentia organiseert een supervisie over informele interventies als vertrouwenspersoon, met een focus op het communicatie en informatie.

Supervisie vertrouwenspersoon: de procedures voor psychosociale interventies

Vertrouwenspersonen moeten de technische voorschriften van de wet goed kennen. Deze supervisie behandelt in één dag alle aspecten van de nieuwe wetgeving.

Supervisie vertrouwenspersoon: de verzoeningsprocedure uitgediept

Attentia biedt vertrouwenspersonen een supervisie aan die de bemiddelingsvaardigheden verscherpt bij conflicten en ongewenst gedrag op het werk.

Supervisie vertrouwenspersoon: deontologie en beroepsgeheim

Attentia organiseert een supervisie over deontologie en beroepsgeheim voor vertrouwenspersonen. U krijgt inzicht waardoor u issues sneller (h)erkent.

Nog vragen? Wij helpen u graag verder.

Welkom op het Eureka-platform van Attentia waar we u een overzicht bieden van al onze oplossingen voor HR en Well-being! Zit u ergens mee en heeft u nood aan een gepaste en doeltreffende oplossing? Zoek niet verder! We bieden tal van oplossingen binnen HR, Payroll, Well-being en Health & Safety. Geef uw zoekterm in en krijg een overzicht van relevante producten of diensten. Of verfijn uw zoektocht via de zinzoeker. Is het resultaat nog niet specifiek genoeg? Gebruik dan de handige filters voor een doelgerichte oplossing. Wenst u meer informatie over de voorgestelde oplossing, klik er op en leer meer. Of neem contact op via het formulier dat u op de productpagina vindt.

© Copyright by Attentia - 2022

Uw privacy Gebruiksvoorwaarden
Zoeken in 158 oplossingen...