Overslaan en naar de inhoud gaan
header

Een uitdaging binnen HR of Well-being? Vind de oplossing hier!

Ik ben op zoek naar ...
We vonden 9 oplossingen

Filters

Oplossing
Domein
Onderwerp
Doelgroep
Wettelijk verplicht
Gewenste duur
Gewenst aantal deelnemers
Locatie

Individuele coaching

Met Individuele Coaching van Attentia leert u proactief handelen en verhoogt u uw authenticiteit, zelfbewustzijn en uw impact op anderen.

Opleiding "uittekenen van een verzuim- en reïntegratiebeleid"

Attentia gaat graag samen met u aan de slag om een duidelijk en transparant verzuim- en reïntegratiebeleid op maat van uw onderneming uit te tekenen.

Participatieve risicoanalyse psychosociale aspecten

Als werkgever bent u verplicht om een risicoanalyse psychosociale aspecten uit te voeren binnen uw organisatie. Dit kan u doen aan de hand van een kwantitatieve methodiek (vragenlijstonderzoek - zie SENSOR) of een kwalitatieve methodiek (participatief).

Rapportering op maat

Ieder bedrijf, iedere werkgever en iedere medewerker is uniek. Daarom bieden wij de mogelijkheid om rapporten op maat van uw situatie, wensen en noden te ontwikkelen.  

Stress & burnout coaching

U kunt bij Attentia terecht voor individuele begeleiding voor verschillende problemen die te maken hebben met stress of psychosociale factoren.

Stress en engagementsmeting SENSOR

Onze modulaire vragenlijst SENSOR meet de stress- en motivatiebronnen in uw organisatie en brengt de werkbeleving van uw medewerkers in kaart. Dat is het vertrekpunt voor onze aanpak rond het opzetten van een integraal HR en Well-being beleid in uw organisatie.

Verzuim- en reïntegratiebeleid

Attentia gaat graag samen met u aan de slag om een duidelijk en transparant verzuim- en reïntegratiebeleid op maat van uw onderneming uit te werken.

Welzijnsaudit (GPP)

De welzijnsscan van Attentia detecteert hiaten in uw sociale documenten en verkleint de risico's bij inspectie. Zo garandeert u een veilige werkomgeving.

Workshop gesprekstechnieken ikv verzuim- en re-integratiebeleid

Ziekteverzuim heeft een grote impact op de werking van uw organisatie. Deze workshop reikt u kennis en vaardigheden aan om verzuim bespreekbaar te maken.

Nog vragen? Wij helpen u graag verder.

Welkom op het Eureka-platform van Attentia waar we u een overzicht bieden van al onze oplossingen voor HR en Well-being! Zit u ergens mee en heeft u nood aan een gepaste en doeltreffende oplossing? Zoek niet verder! We bieden tal van oplossingen binnen HR, Payroll, Well-being en Health & Safety. Geef uw zoekterm in en krijg een overzicht van relevante producten of diensten. Of verfijn uw zoektocht via de zinzoeker. Is het resultaat nog niet specifiek genoeg? Gebruik dan de handige filters voor een doelgerichte oplossing. Wenst u meer informatie over de voorgestelde oplossing, klik er op en leer meer. Of neem contact op via het formulier dat u op de productpagina vindt.

© Copyright by Attentia - 2020

Uw privacy Gebruiksvoorwaarden
Zoeken in 158 oplossingen...