Overslaan en naar de inhoud gaan
header

Een uitdaging binnen HR of Well-being? Vind de oplossing hier!

Ik ben op zoek naar ...
We vonden 6 oplossingen

Filters

Oplossing
Domein
Onderwerp
Doelgroep
Wettelijk verplicht
Gewenste duur
Gewenst aantal deelnemers
Locatie

e-learning Beeldschermwerk

De Attentia e-learning voor beeldschermwerkers is laagdrempelig en helpt uw medewerkers te sensibiliseren omtrent ergonomie. Dit op een speelse en leuke manier.

DOTS Solution: Self Assessment beeldschermwerk

Houd uw medewerkers vitaal en gezond aan het werk. Met Self Assessment beeldschermwerk beoordelen ze zelf hun werkpost.

Ergocoaching

Attentia kan in uw bedrijf de werkposten analyseren en ergonomisch advies geven om bij beeldschermwerk en fysieke belasting de risico's te verminderen.

Ergonomie

Het doel van ergonomie is werk aanpassen aan de mogelijkheden en beperkingen van de mens. Attentia kan uw bedrijf bijstaan op verschillende niveaus.

Opleiding beeldschermwerk: in topvorm achter uw bureau

In deze praktische opleiding leert u de risico's van beeldschermwerk kennen en ontdekt u tips en methodes om in topvorm achter uw bureau te zitten.

Risicoanalyse fysieke belasting

Attentia kan u bijstaan met ergonomisch advies. Onze preventieadviseurs beschikken over een ruime expertise in diverse sectoren en omgevingen bij het uitvoeren van ergonomische studies.

Nog vragen? Wij helpen u graag verder.

Welkom op het Eureka-platform van Attentia waar we u een overzicht bieden van al onze oplossingen voor HR en Well-being! Zit u ergens mee en heeft u nood aan een gepaste en doeltreffende oplossing? Zoek niet verder! We bieden tal van oplossingen binnen HR, Payroll, Well-being en Health & Safety. Geef uw zoekterm in en krijg een overzicht van relevante producten of diensten. Of verfijn uw zoektocht via de zinzoeker. Is het resultaat nog niet specifiek genoeg? Gebruik dan de handige filters voor een doelgerichte oplossing. Wenst u meer informatie over de voorgestelde oplossing, klik er op en leer meer. Of neem contact op via het formulier dat u op de productpagina vindt.

© Copyright by Attentia - 2022

Uw privacy Gebruiksvoorwaarden
Zoeken in 158 oplossingen...