Overslaan en naar de inhoud gaan
header

Een uitdaging binnen HR of Well-being? Vind de oplossing hier!

Ik ben op zoek naar ...
We vonden 6 oplossingen

Filters

Oplossing
Domein
Onderwerp
Doelgroep
Wettelijk verplicht
Gewenste duur
Gewenst aantal deelnemers
Locatie

Basisopleiding sociaal recht

Een diepgaande kennis van de sociale wetgeving is een must voor elke payroll- of HR-medewerker. In onze opleiding komen alle relevante aspecten aan bod.

Legal Partner

Op zoek naar een partner die uw bedrijf kent en met u meedenkt? Een Attentia tax & legal consultant geeft u advies op maat over arbeidsrecht.

Opleiding welzijn op het werk voor leidinggevenden (hiërarchische lijn)

Tijdens deze basisopleiding welzijn voor leidinggevenden staat preventie bovenaan de agenda, maar ook communicatie en bedrijfscultuur komen aan bod.

Psychosociaal beleid

Voor de uitbouw van een beleid psychosociaal welzijn kunt u zich laten bijstaan door een preventieadviseur psychosociale aspecten van Attentia.

Sociale Actua sessies

Met de opleiding sociale actua bespreken we klassikaal of ter plaatse de nieuwe sociaal-juridische en fiscale wetgeving. Zo bent u helemaal op de hoogte.

Sociale bijdrage vennootschappen

Als u uw sociale bijdragen wilt optimaliseren, moet u heel wat elementen in overweging nemen. Attentia kan u daarvoor met raad en daad bijstaan.

Nog vragen? Wij helpen u graag verder.

Welkom op het Eureka-platform van Attentia waar we u een overzicht bieden van al onze oplossingen voor HR en Well-being! Zit u ergens mee en heeft u nood aan een gepaste en doeltreffende oplossing? Zoek niet verder! We bieden tal van oplossingen binnen HR, Payroll, Well-being en Health & Safety. Geef uw zoekterm in en krijg een overzicht van relevante producten of diensten. Of verfijn uw zoektocht via de zinzoeker. Is het resultaat nog niet specifiek genoeg? Gebruik dan de handige filters voor een doelgerichte oplossing. Wenst u meer informatie over de voorgestelde oplossing, klik er op en leer meer. Of neem contact op via het formulier dat u op de productpagina vindt.

© Copyright by Attentia - 2022

Uw privacy Gebruiksvoorwaarden
Zoeken in 157 oplossingen...