Overslaan en naar de inhoud gaan
header

Een uitdaging binnen HR of Well-being? Vind de oplossing hier!

Ik ben op zoek naar ...
We vonden 9 oplossingen

Filters

Oplossing
Domein
Onderwerp
Doelgroep
Wettelijk verplicht
Gewenste duur
Gewenst aantal deelnemers
Locatie

CAO 104: werkgelegenheidsplan oudere werknemers

Cao 104 verplicht ondernemingen met meer dan 20 werknemers om een werkgelegenheidsplan op te stellen. Attentia helpt u graag in orde te zijn met cao 104.

De nieuwe Europese privacyregels: GDPR, impact op uw HR-organisatie

In 2018 treedt de nieuwe Europese verordening inzake de bescherming van persoonsgegevens in werking en zullen de Europese privacyregels nog een grotere rol spelen in uw onderneming.

eVolution

Als klant van Attentia kunt u gebruik maken van eVolution, een softwarepakket dat uw personeelsadministratie maximaal automatiseert vanaf 50 medewerkers.

HR Dashboard

Dankzij HR Dashboard krijgt u inzicht in het menselijk kapitaal van uw onderneming, zónder een duur en risicovol IT-project te moeten ondernemen.

Project management

Op zoek naar een project manager die onmiddellijk beschikbaar is? Attentia biedt u outsourcing van project management en diverse HR en payroll-projecten.

Qiosq

Met de onlinetoepassing QIOSQ betaalt u tijdig, correct en efficiënt de lonen uit. Alijd up-to-date en bereikbaar: loonberekening in een mum van tijd!

Sociale Actua sessies

Met de opleiding sociale actua bespreken we klassikaal of ter plaatse de nieuwe sociaal-juridische en fiscale wetgeving. Zo bent u helemaal op de hoogte.

Sociale verkiezingen

Het is tijdrovend en omslachtig om de sociale verkiezingen te organiseren. Met de begeleiding van Attentia weet u zeker dat de procedure foutloos verloopt.

Tax & legal advies

Attentia begeleidt u bij elke stap van uw ondernemerschap. Onze experts geven u tax en legal advies dat u kunt integreren in uw volledige HR-beleid.

Nog vragen? Wij helpen u graag verder.

Welkom op het Eureka-platform van Attentia waar we u een overzicht bieden van al onze oplossingen voor HR en Well-being! Zit u ergens mee en heeft u nood aan een gepaste en doeltreffende oplossing? Zoek niet verder! We bieden tal van oplossingen binnen HR, Payroll, Well-being en Health & Safety. Geef uw zoekterm in en krijg een overzicht van relevante producten of diensten. Of verfijn uw zoektocht via de zinzoeker. Is het resultaat nog niet specifiek genoeg? Gebruik dan de handige filters voor een doelgerichte oplossing. Wenst u meer informatie over de voorgestelde oplossing, klik er op en leer meer. Of neem contact op via het formulier dat u op de productpagina vindt.

© Copyright by Attentia - 2022

Uw privacy Gebruiksvoorwaarden
Zoeken in 158 oplossingen...