Overslaan en naar de inhoud gaan
header

Een uitdaging binnen HR of Well-being? Vind de oplossing hier!

Ik ben op zoek naar ...
We vonden 3 oplossingen

Filters

Oplossing
Domein
Onderwerp
Doelgroep
Wettelijk verplicht
Gewenste duur
Gewenst aantal deelnemers
Locatie

Sociale bijdrage vennootschappen

Als u uw sociale bijdragen wilt optimaliseren, moet u heel wat elementen in overweging nemen. Attentia kan u daarvoor met raad en daad bijstaan.

Sociale zekerheid voor zelfstandigen

Attentia regelt uw sociaal statuut en garandeert dat u kinderbijslag, een pensioenuitkering, ziekte- en invaliditeitsverzekering en kraamgeld ontvangt.

Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen

Wilt u als zelfstandige aanvullend pensioenkapitaal opbouwen? Dat kan met een VAPZ. Dankzij Attentia verloopt al uw administratie vlot en foutloos.

Nog vragen? Wij helpen u graag verder.

Welkom op het Eureka-platform van Attentia waar we u een overzicht bieden van al onze oplossingen voor HR en Well-being! Zit u ergens mee en heeft u nood aan een gepaste en doeltreffende oplossing? Zoek niet verder! We bieden tal van oplossingen binnen HR, Payroll, Well-being en Health & Safety. Geef uw zoekterm in en krijg een overzicht van relevante producten of diensten. Of verfijn uw zoektocht via de zinzoeker. Is het resultaat nog niet specifiek genoeg? Gebruik dan de handige filters voor een doelgerichte oplossing. Wenst u meer informatie over de voorgestelde oplossing, klik er op en leer meer. Of neem contact op via het formulier dat u op de productpagina vindt.

© Copyright by Attentia - 2020

Uw privacy Gebruiksvoorwaarden
Zoeken in 158 oplossingen...