Overslaan en naar de inhoud gaan

Workshop "Better Together"

Werkt u in een onderneming waar meerdere generaties samenwerken?
Of geeft u leiding aan een team met medewerkers uit verschillende generaties? Ergert u zich wel eens aan medewerkers van een andere leeftijd? Dat is niet zo uitzonderlijk: onderzoekt toont dat één op drie medewerkers aangeeft, regelmatig moeilijkheden te hebben met medewerkers van een andere generatie.

well-being
hr

Over deze oplossing

Het is voor u en uw organisaties belangrijk om de verschillende generaties constructief te laten samenwerken aangezien we met z’n allen langer zullen werken en dus nog een hele tijd verschillende generaties op de werkvloer te maken hebben… In deze training leert u hoe u de kwaliteiten van de verschillende generaties tot hun recht laat komen en hoe u op die manier tot resultaten komt. Zichtbaar resultaat, een respectvolle dialoog en verhoogde menselijke ontplooiing.
 

Doelstelling

Wat wordt in deze workshop aangereikt?

  • De verschillende generaties en hun kenmerken
  • Op welke momenten kunnen die botsen?
  • Wat zijn de handvaten voor het hanteren van een (potentieel) generatieconflict?
  • Hoe kunnen de verschillende sterkten van elke generatie bewust en positief ingezet worden in teams en organisaties?

Doelgroep

Leidinggevenden die willen groeien in duurzaam leiderschap en de inzetbaarheid van hun medewerkers wensen te verhogen

Praktisch

Naast de theorie, die uiteraard nodig is als basis, gaan we ook werken vanuit de dagelijkse praktijk. Het gaat om een interactieve opleiding waarbij iedereen de gelegenheid krijgt om vragen te stellen of ervaringen te delen. We gaan op een actieve manier aan de slag met bepaalde oefeningen. Op die manier geven we u de nodige inzichten voor vitaal leiderschap, want door actie en interactie komen we tot impact. Het aantal deelnemers wordt beperkt, om net die toespitsing op de praktijk mogelijk te maken.

Wenst u meer informatie?

Is dit product iets voor uw bedrijf? Of wenst u bijkomende informatie te ontvangen? Neem contact op en we bekijken samen met u de mogelijkheden. 

Meer oplossingen

Aansluiting sociaal secretariaat

Loonadministratie en arbeidswetgeving zijn tijdrovend en complex. Sluit daarom aan bij Attentia sociaal secretariaat: een samenwerking zoals ú dat wilt.

Basisopleiding sociaal recht

Een diepgaande kennis van de sociale wetgeving is een must voor elke payroll- of HR-medewerker. In onze opleiding komen alle relevante aspecten aan bod.

BI Audit/logging rapport

Gegevens met betrekking tot de medewerkers zijn zeer onderhevig aan wijzigingen en aanpassingen. Gezien dit een impact kan hebben op de verloning is het belangrijk dat u hier een zicht op heeft.  

Nog vragen? Wij helpen u graag verder.

Welkom op het Eureka-platform van Attentia waar we u een overzicht bieden van al onze oplossingen voor HR en Well-being! Zit u ergens mee en heeft u nood aan een gepaste en doeltreffende oplossing? Zoek niet verder! We bieden tal van oplossingen binnen HR, Payroll, Well-being en Health & Safety. Geef uw zoekterm in en krijg een overzicht van relevante producten of diensten. Of verfijn uw zoektocht via de zinzoeker. Is het resultaat nog niet specifiek genoeg? Gebruik dan de handige filters voor een doelgerichte oplossing. Wenst u meer informatie over de voorgestelde oplossing, klik er op en leer meer. Of neem contact op via het formulier dat u op de productpagina vindt.

© Copyright by Attentia - 2020

Uw privacy Gebruiksvoorwaarden
Zoeken in 158 oplossingen...