Overslaan en naar de inhoud gaan

Total rewards statement

De laatste jaren is er een enorme evolutie in de wijze van verlonen. Het salaris is slechts een deel van de elementen waaruit een loonpakket is opgebouwd. Medewerkers hebben daardoor niet altijd een duidelijk zicht op het totale plaatje en zien niet ten volle wat ze effectief in handen hebben, waardoor het soms minder wordt geapprecieerd. 

hr
payroll

Over deze oplossing

Een duidelijk gepersonaliseerd overzicht

Met een ‘Total Rewards Statement’ geeft u uw medewerkers een duidelijk gepersonaliseerd overzicht van al hun looncomponenten. Dit biedt de mogelijkheid om:

• De algemene perceptie van het loon op te waarderen.
• De waardering te verhogen voor de minder zichtbare of onderschatte onderdelen van het loon.
• Een positieve impact te hebben op retentie, engagement en ook op de aanwerving van nieuwe talenten. Het is dus een troef in de war for talent. 
• Een helder overzicht te geven van uw investering in uw medewerkers.

Een rapport op uw maat

We bekijken samen met u de noden en wat u precies in kaart wenst te brengen. We denken met u mee om het loonpakket optimaal in de kijker te zetten naar uw medewerkers toe. Verder kan Attentia uw organisatie helpen met het in kaart brengen van verloning d.m.v. analyses:

• Een overzicht van de lonen per functieniveau, categorie, departement of op basis van demografische factoren.
• Een interne analyse waarbij de lonen onderling worden vergeleken op basis van bepaalde criteria zoals functieniveau. 
• Een externe benchmark waarbij de lonen worden vergeleken met de markt om te zien of ze marktconform zijn.
• …

Ga nog een stap verder

Op basis van deze analyse kunnen wij u verder ondersteunen en adviseren met uw verloningsstrategie. 
 

Wenst u meer informatie?

Is dit product iets voor uw bedrijf? Of wenst u bijkomende informatie te ontvangen? Neem contact op en we bekijken samen met u de mogelijkheden. 

Meer oplossingen

Aansluiting sociaal secretariaat

Loonadministratie en arbeidswetgeving zijn tijdrovend en complex. Sluit daarom aan bij Attentia sociaal secretariaat: een samenwerking zoals ú dat wilt.

Basisopleiding sociaal recht

Een diepgaande kennis van de sociale wetgeving is een must voor elke payroll- of HR-medewerker. In onze opleiding komen alle relevante aspecten aan bod.

BI Audit/logging rapport

Gegevens met betrekking tot de medewerkers zijn zeer onderhevig aan wijzigingen en aanpassingen. Gezien dit een impact kan hebben op de verloning is het belangrijk dat u hier een zicht op heeft.  

Nog vragen? Wij helpen u graag verder.

Welkom op het Eureka-platform van Attentia waar we u een overzicht bieden van al onze oplossingen voor HR en Well-being! Zit u ergens mee en heeft u nood aan een gepaste en doeltreffende oplossing? Zoek niet verder! We bieden tal van oplossingen binnen HR, Payroll, Well-being en Health & Safety. Geef uw zoekterm in en krijg een overzicht van relevante producten of diensten. Of verfijn uw zoektocht via de zinzoeker. Is het resultaat nog niet specifiek genoeg? Gebruik dan de handige filters voor een doelgerichte oplossing. Wenst u meer informatie over de voorgestelde oplossing, klik er op en leer meer. Of neem contact op via het formulier dat u op de productpagina vindt.

© Copyright by Attentia - 2020

Uw privacy Gebruiksvoorwaarden
Zoeken in 158 oplossingen...