Overslaan en naar de inhoud gaan

SAP

U kunt bij Attentia terecht voor de implementatie en het onderhoud van uw SAP HCM-oplossingen. U werkt efficiënter en krijgt meer inzicht in uw bedrijf.

hr
payroll

Over deze oplossing

Voor een werkgever zijn efficiënte tijdsregistratie en loonadministratie cruciaal. Heel wat bedrijven doen daarvoor een beroep op SAP, dat een totale HR-oplossing aanbiedt en zijn deugdelijkheid al jarenlang bewijst. SAP heeft een 'on premises'-oplossing en wordt steeds vaker aangeboden in combinatie met de cloud-oplossing 'SuccessFactors' als toegangspunt voor uw HR-administratie en medewerkers.

Attentia SAP-dienstverlening

Voor de implementatie en het onderhoud van uw SAP Human Capital Management-oplossingen kunt u terecht bij Attentia. Wij hebben een SAP-afdeling met zowel ervaren functionele payroll- en postpayroll-consultants als bekwame technische consultants. Attentia biedt u een volledige dienstverlening: wij kunnen voor u de implementatie verzorgen, maar ook de dienstverlening als sociaal secretariaat én het wettelijk, correctief en adaptief onderhoud.

Ons aanbod

Concreet kunnen wij het volgende voor u doen:

SAP Payroll:
Attentia helpt u SAP Human Capital Management (HCM) te implementeren en te onderhouden, en de payroll-gerelateerde taken op uw SAP-systeem uit te voeren.

SAP SuccessFactors:
SuccessFactors is de talent management suite van SAP. We bieden SuccessFactors zowel aan binnen SAP, als in interface met DOTS. We implementeren deze state of the art talent managementtools in uw organisatie, zodat u geniet van geautomatiseerd en efficiënt talentmanagement. Uw voordelen? Tijdswinst, meer inzicht in uw bedrijf en autonomie voor de medewerkers.

Onderhoud van het SAP HCM-systeem:
Attentia zorgt ervoor dat uw SAP HCM-systeem steeds voldoet aan de juridische vereisten en aan uw persoonlijke eisen. Het wettelijk onderhoud garandeert u de installatie van nieuwe updates en eventuele aanpassingen die nodig zijn om te voldoen aan de recentste reglementering. Het evolutief onderhoud zorgt dat wijzigingen in cao's ook correct verwerkt worden in de loonmotor. Het adaptief onderhoud ten slotte maakt werk van bijkomende functionaliteiten, zoals mobiele applicaties.

Wenst u meer informatie?

Is dit product iets voor uw bedrijf? Of wenst u bijkomende informatie te ontvangen? Neem contact op en we bekijken samen met u de mogelijkheden. 

Meer oplossingen

Aansluiting sociaal secretariaat

Loonadministratie en arbeidswetgeving zijn tijdrovend en complex. Sluit daarom aan bij Attentia sociaal secretariaat: een samenwerking zoals ú dat wilt.

Basisopleiding sociaal recht

Een diepgaande kennis van de sociale wetgeving is een must voor elke payroll- of HR-medewerker. In onze opleiding komen alle relevante aspecten aan bod.

BI Audit/logging rapport

Gegevens met betrekking tot de medewerkers zijn zeer onderhevig aan wijzigingen en aanpassingen. Gezien dit een impact kan hebben op de verloning is het belangrijk dat u hier een zicht op heeft.  

Nog vragen? Wij helpen u graag verder.

Welkom op het Eureka-platform van Attentia waar we u een overzicht bieden van al onze oplossingen voor HR en Well-being! Zit u ergens mee en heeft u nood aan een gepaste en doeltreffende oplossing? Zoek niet verder! We bieden tal van oplossingen binnen HR, Payroll, Well-being en Health & Safety. Geef uw zoekterm in en krijg een overzicht van relevante producten of diensten. Of verfijn uw zoektocht via de zinzoeker. Is het resultaat nog niet specifiek genoeg? Gebruik dan de handige filters voor een doelgerichte oplossing. Wenst u meer informatie over de voorgestelde oplossing, klik er op en leer meer. Of neem contact op via het formulier dat u op de productpagina vindt.

© Copyright by Attentia - 2021

Uw privacy Gebruiksvoorwaarden
Zoeken in 158 oplossingen...