Overslaan en naar de inhoud gaan

Risicoanalyse brandpreventie en noodplan

Attentia maakt bij een risicoanalyse brand een uitgebreid verslag en formuleert aanbevelingen. We voorzien onder meer een checklist en een evaluatieplan.

health & safety

Over deze oplossing

Attentia kan voor u een risicoanalyse maken van het brandgevaar in arbeidsplaatsen. Zo'n risicoanalyse bestaat uit twee delen:

  1. Op basis van een brandaudit zullen onze experts de risicofactoren in uw bedrijf identificeren.
  2. We gaan na welke scenario’s een brand kunnen veroorzaken.


Bij die risicoanalyse brand maken we een uitgebreid verslag en formuleren we aanbevelingen om de veiligheid te verbeteren.


We voorzien:

  • een checklist
  • een evacuatieplan
  • optioneel: een opleiding brandbestrijdingsdienst
  • optioneel: adviezen voor intern noodplan en interventiedossier


Ook kunnen wij een risicoanalyse explosie doen en een zoneringsplan opstellen. Dat omvat:

  • De opmaak van een adviesverslag explosieveiligheidsdocument.
  • De opmaak van een zoneringsvoorstel (zonder tekeningen).
  • Advies bij maatregelen.

Wenst u meer informatie?

Is dit product iets voor uw bedrijf? Of wenst u bijkomende informatie te ontvangen? Neem contact op en we bekijken samen met u de mogelijkheden. 

Meer oplossingen

e-learning Beeldschermwerk

De Attentia e-learning voor beeldschermwerkers is laagdrempelig en helpt uw medewerkers te sensibiliseren omtrent ergonomie. Dit op een speelse en leuke manier.

Basisopleiding preventieadviseur niveau 3

Elke organisatie is verplicht om een interne preventieadviseur aan te stellen. Deze zesdaagse opleiding geeft u basiskennis over welzijn en veiligheid.

Basisopleiding VCA: opleiding en examen

Tijdens deze opleiding leren we u de basisbeginselen van VCA. Deelnemers die slagen voor het examen ontvangen een VCA-certificaat dat tien jaar geldig is.

Nog vragen? Wij helpen u graag verder.

Welkom op het Eureka-platform van Attentia waar we u een overzicht bieden van al onze oplossingen voor HR en Well-being! Zit u ergens mee en heeft u nood aan een gepaste en doeltreffende oplossing? Zoek niet verder! We bieden tal van oplossingen binnen HR, Payroll, Well-being en Health & Safety. Geef uw zoekterm in en krijg een overzicht van relevante producten of diensten. Of verfijn uw zoektocht via de zinzoeker. Is het resultaat nog niet specifiek genoeg? Gebruik dan de handige filters voor een doelgerichte oplossing. Wenst u meer informatie over de voorgestelde oplossing, klik er op en leer meer. Of neem contact op via het formulier dat u op de productpagina vindt.

© Copyright by Attentia - 2020

Uw privacy Gebruiksvoorwaarden
Zoeken in 158 oplossingen...