Overslaan en naar de inhoud gaan

Rapportering uitwerken

Behalve met standaard HR-rapportering kan Attentia u ook van dienst zijn met ad hoc rapporten op maat over allerlei HR en payrollonderwerpen.

hr

Over deze oplossing

Behalve met standaard HR-rapportering kan Attentia u ook van dienst zijn met ad hoc rapporten over allerlei HR en payrollonderwerpen. We stellen die samen in functie van uw noden en wensen.

De rapporten op maat laten u toe om snel, accuraat, consequent en op elk moment gegevens te rapporteren zonder veel inspanningen. Dankzij die rapporten kunt u onderbouwde beleidsbeslissingen nemen. Wij voeren voor u de juiste analyses uit op data met écht toegevoegde waarde. Zo kunt u makkelijk eenduidige info aanleveren aan bijvoorbeeld Raden van Bestuur, directiecomités, ondernemingsraden en andere rapporteringsorganen.

Wenst u meer informatie?

Is dit product iets voor uw bedrijf? Of wenst u bijkomende informatie te ontvangen? Neem contact op en we bekijken samen met u de mogelijkheden. 

Meer oplossingen

Aansluiting sociaal secretariaat

Loonadministratie en arbeidswetgeving zijn tijdrovend en complex. Sluit daarom aan bij Attentia sociaal secretariaat: een samenwerking zoals ú dat wilt.

Basisopleiding sociaal recht

Een diepgaande kennis van de sociale wetgeving is een must voor elke payroll- of HR-medewerker. In onze opleiding komen alle relevante aspecten aan bod.

BI Audit/logging rapport

Gegevens met betrekking tot de medewerkers zijn zeer onderhevig aan wijzigingen en aanpassingen. Gezien dit een impact kan hebben op de verloning is het belangrijk dat u hier een zicht op heeft.  

Nog vragen? Wij helpen u graag verder.

Welkom op het Eureka-platform van Attentia waar we u een overzicht bieden van al onze oplossingen voor HR en Well-being! Zit u ergens mee en heeft u nood aan een gepaste en doeltreffende oplossing? Zoek niet verder! We bieden tal van oplossingen binnen HR, Payroll, Well-being en Health & Safety. Geef uw zoekterm in en krijg een overzicht van relevante producten of diensten. Of verfijn uw zoektocht via de zinzoeker. Is het resultaat nog niet specifiek genoeg? Gebruik dan de handige filters voor een doelgerichte oplossing. Wenst u meer informatie over de voorgestelde oplossing, klik er op en leer meer. Of neem contact op via het formulier dat u op de productpagina vindt.

© Copyright by Attentia - 2020

Uw privacy Gebruiksvoorwaarden
Zoeken in 158 oplossingen...