Overslaan en naar de inhoud gaan

Rapport economische werkloosheid

Indien men werkt met het systeem van economische werkloosheid, moet men een bijzondere bijdrage betalen indien voor een werknemer het aantal dagen een bepaalde grens overschrijdt. Om dit te voorkomen of verrassingen te vermijden, kan Attentia een P&O Reporting rapport leveren.

hr
payroll
well-being
health & safety

Over deze oplossing

Het rapport wordt dagelijks automatisch naar de klant verstuurd en geeft aan voor welke werknemers men in de 'gevarenzone' komt. Zo kan men tijdig ingrijpen om een bijdrage of verrassingen te vermijden.

Attentia heeft een rapport ontwikkeld dat u helpt om:

  • te bepalen welke personen in de “gevarenzone” komen voor het overschrijden van de 110 dagen economische werkloosheid binnen de referteperiode en te voorspellen hoeveel de bijdrage zal bedragen voor deze personen.
  • te bepalen welke personen de 110 dagen overschreden hebben en wat de bijdrage is die voor deze personen zal moeten betaald worden.
  • te bepalen bij wie er nog speelruimte is (en hoe groot) om economische werkloosheid toe te passen zodat u op een slimme manier met het gegeven kan omgaan

Wenst u meer informatie?

Is dit product iets voor uw bedrijf? Of wenst u bijkomende informatie te ontvangen? Neem contact op en we bekijken samen met u de mogelijkheden. 

Meer oplossingen

Nog vragen? Wij helpen u graag verder.

Welkom op het Eureka-platform van Attentia waar we u een overzicht bieden van al onze oplossingen voor HR en Well-being! Zit u ergens mee en heeft u nood aan een gepaste en doeltreffende oplossing? Zoek niet verder! We bieden tal van oplossingen binnen HR, Payroll, Well-being en Health & Safety. Geef uw zoekterm in en krijg een overzicht van relevante producten of diensten. Of verfijn uw zoektocht via de zinzoeker. Is het resultaat nog niet specifiek genoeg? Gebruik dan de handige filters voor een doelgerichte oplossing. Wenst u meer informatie over de voorgestelde oplossing, klik er op en leer meer. Of neem contact op via het formulier dat u op de productpagina vindt.

© Copyright by Attentia - 2020

Uw privacy Gebruiksvoorwaarden
Zoeken in 158 oplossingen...