Overslaan en naar de inhoud gaan

Qiosq

Met de onlinetoepassing QIOSQ betaalt u tijdig, correct en efficiënt de lonen uit. Alijd up-to-date en bereikbaar: loonberekening in een mum van tijd!

hr
payroll

Over deze oplossing

QIOSQ is dé modulaire onlinetoepassing voor al uw HR-behoeften. Zo betaalt u tijdig, correct en efficiënt de lonen uit. U hoeft alleen de persoonsgegevens in te vullen en daarna neemt de klantenbeheerder het van u over voor een extra controle. Is er nieuwe sociale wetgeving die veranderingen voor de loonberekening met zich meebrengt? Geen nood, QIOSQ is altijd up-to-date. Correcte loonberekening in een mum van tijd!

Waarvoor?

Wilt u met de tool enkel uw lonen berekenen, dan krijgt u in QIOSQ een beperkt aantal modules te zien. Wilt u ook bepaalde taken automatiseren, zoals de behandeling van de verlofaanvragen of de aangifte tijdelijke werkloosheid? Dan geven wij u en uw medewerkers toegang tot extra modules. De extra modules staan u toe Dimona-aangiftes, afwezigheden en aangiftes van sociale risico's in te dienen en bij te houden.

Wanneer?

QIOSQ is een cloud-toepassing en dus altijd bereikbaar: 24 uur per dag en 365 dagen per jaar.

Hoe?

Doet u uw administratie op kantoor vanop uw computer, of bent u altijd onderweg en werkt u mobiel? Geen probleem, QIOSQ is beschikbaar op computer, laptop, tablet en smartphone.

Ook handig voor uw boekhouder of accountant

Loonstaten, loonstroken, attesten van loonlasten, … uw boekhouder krijgt probleemloos toegang tot uw boekhouddocumenten of zelfs uw loongegevens. De consolidatie van de lonen in de boekhouding kan bovendien geautomatiseerd worden.

Wenst u meer informatie?

Is dit product iets voor uw bedrijf? Of wenst u bijkomende informatie te ontvangen? Neem contact op en we bekijken samen met u de mogelijkheden. 

Meer oplossingen

Aansluiting sociaal secretariaat

Loonadministratie en arbeidswetgeving zijn tijdrovend en complex. Sluit daarom aan bij Attentia sociaal secretariaat: een samenwerking zoals ú dat wilt.

Basisopleiding sociaal recht

Een diepgaande kennis van de sociale wetgeving is een must voor elke payroll- of HR-medewerker. In onze opleiding komen alle relevante aspecten aan bod.

BI Audit/logging rapport

Gegevens met betrekking tot de medewerkers zijn zeer onderhevig aan wijzigingen en aanpassingen. Gezien dit een impact kan hebben op de verloning is het belangrijk dat u hier een zicht op heeft.  

Nog vragen? Wij helpen u graag verder.

Welkom op het Eureka-platform van Attentia waar we u een overzicht bieden van al onze oplossingen voor HR en Well-being! Zit u ergens mee en heeft u nood aan een gepaste en doeltreffende oplossing? Zoek niet verder! We bieden tal van oplossingen binnen HR, Payroll, Well-being en Health & Safety. Geef uw zoekterm in en krijg een overzicht van relevante producten of diensten. Of verfijn uw zoektocht via de zinzoeker. Is het resultaat nog niet specifiek genoeg? Gebruik dan de handige filters voor een doelgerichte oplossing. Wenst u meer informatie over de voorgestelde oplossing, klik er op en leer meer. Of neem contact op via het formulier dat u op de productpagina vindt.

© Copyright by Attentia - 2020

Uw privacy Gebruiksvoorwaarden
Zoeken in 158 oplossingen...