Overslaan en naar de inhoud gaan

Project management

Op zoek naar een project manager die onmiddellijk beschikbaar is? Attentia biedt u outsourcing van project management en diverse HR en payroll-projecten.

hr
payroll

Over deze oplossing

Op zoek naar een ervaren project manager die onmiddellijk en fulltime beschikbaar is? Attentia biedt outsourcing van project management en diverse HR- en payroll-projecten. Onze application consultants zorgen voor een tijdige oplevering van uw project binnen uw financiële middelen.

De voordelen

Onze project managers werken volgens een beproefde projectmethodologie, kennen uw payroll-software en begrijpen de HR-noden. Ze delen hun kennis en ervaring met uw medewerkers en kunnen, indien nodig, altijd een beroep doen op de payroll-experts en de tax & legal-experts van Attentia.

Hoe werkt het?

Op basis van een intake-gesprek stellen we het profiel van de ideale project manager op en dragen we een aantal kandidaten aan u voor. Zodra u een van de managers gekozen heeft, stelt hij of zij een statement of work (projectplan) op. Dan wordt er een projectteam samengesteld, dat bestaat uit uw interne medewerkers, de project manager en eventueel andere medewerkers van Attentia. Gedurende het project vinden er regelmatig statusmeetings plaats en op het einde is er een debriefing.

Wenst u meer informatie?

Is dit product iets voor uw bedrijf? Of wenst u bijkomende informatie te ontvangen? Neem contact op en we bekijken samen met u de mogelijkheden. 

Meer oplossingen

Aansluiting sociaal secretariaat

Loonadministratie en arbeidswetgeving zijn tijdrovend en complex. Sluit daarom aan bij Attentia sociaal secretariaat: een samenwerking zoals ú dat wilt.

Basisopleiding sociaal recht

Een diepgaande kennis van de sociale wetgeving is een must voor elke payroll- of HR-medewerker. In onze opleiding komen alle relevante aspecten aan bod.

BI Audit/logging rapport

Gegevens met betrekking tot de medewerkers zijn zeer onderhevig aan wijzigingen en aanpassingen. Gezien dit een impact kan hebben op de verloning is het belangrijk dat u hier een zicht op heeft.  

Nog vragen? Wij helpen u graag verder.

Welkom op het Eureka-platform van Attentia waar we u een overzicht bieden van al onze oplossingen voor HR en Well-being! Zit u ergens mee en heeft u nood aan een gepaste en doeltreffende oplossing? Zoek niet verder! We bieden tal van oplossingen binnen HR, Payroll, Well-being en Health & Safety. Geef uw zoekterm in en krijg een overzicht van relevante producten of diensten. Of verfijn uw zoektocht via de zinzoeker. Is het resultaat nog niet specifiek genoeg? Gebruik dan de handige filters voor een doelgerichte oplossing. Wenst u meer informatie over de voorgestelde oplossing, klik er op en leer meer. Of neem contact op via het formulier dat u op de productpagina vindt.

© Copyright by Attentia - 2020

Uw privacy Gebruiksvoorwaarden
Zoeken in 158 oplossingen...