Overslaan en naar de inhoud gaan

Payroll outsourcing

Uw payroll in goede banen leiden zonder te investeren in een eigen payroll-afdeling? Dat kan. Attentia verzekert uw loonberekening en -administratie.

payroll

Over deze oplossing

Uw payroll in goede banen leiden zonder te investeren in een eigen payroll-afdeling? Dat kan. Omdat uw vaste contactpersoon bij Attentia uw bedrijf en uw payroll door en door kent, kan zij of hij uw medewerkers efficiënt helpen.

Hoe werkt het?

Attentia staat in voor de loonberekening (bruto-netto), verdeelt de loonbrieven en andere loondocumenten, houdt de RSZ-bijdragen en bedrijfsvoorheffing in, en verzorgt de RSZ-aangiften en andere sociale aangiften.

De voordelen

U bent verzekerd van een correcte en tijdige loonberekening en loonadministratie. Ook worden de RSZ-bijdragen en bedrijfsvoorheffing tijdig betaald, zodat u geen risico op boetes loopt.

Wenst u meer informatie?

Is dit product iets voor uw bedrijf? Of wenst u bijkomende informatie te ontvangen? Neem contact op en we bekijken samen met u de mogelijkheden. 

Meer oplossingen

Aansluiting sociaal secretariaat

Loonadministratie en arbeidswetgeving zijn tijdrovend en complex. Sluit daarom aan bij Attentia sociaal secretariaat: een samenwerking zoals ú dat wilt.

Basisopleiding sociaal recht

Een diepgaande kennis van de sociale wetgeving is een must voor elke payroll- of HR-medewerker. In onze opleiding komen alle relevante aspecten aan bod.

BI Audit/logging rapport

Gegevens met betrekking tot de medewerkers zijn zeer onderhevig aan wijzigingen en aanpassingen. Gezien dit een impact kan hebben op de verloning is het belangrijk dat u hier een zicht op heeft.  

Nog vragen? Wij helpen u graag verder.

Welkom op het Eureka-platform van Attentia waar we u een overzicht bieden van al onze oplossingen voor HR en Well-being! Zit u ergens mee en heeft u nood aan een gepaste en doeltreffende oplossing? Zoek niet verder! We bieden tal van oplossingen binnen HR, Payroll, Well-being en Health & Safety. Geef uw zoekterm in en krijg een overzicht van relevante producten of diensten. Of verfijn uw zoektocht via de zinzoeker. Is het resultaat nog niet specifiek genoeg? Gebruik dan de handige filters voor een doelgerichte oplossing. Wenst u meer informatie over de voorgestelde oplossing, klik er op en leer meer. Of neem contact op via het formulier dat u op de productpagina vindt.

© Copyright by Attentia - 2020

Uw privacy Gebruiksvoorwaarden
Zoeken in 158 oplossingen...