Overslaan en naar de inhoud gaan

Opleiding welzijn op het werk voor leidinggevenden (hiërarchische lijn)

Tijdens deze basisopleiding welzijn voor leidinggevenden staat preventie bovenaan de agenda, maar ook communicatie en bedrijfscultuur komen aan bod.

well-being

Over deze oplossing

Wat zijn de taken en plichten van leidinggevenden op het vlak van welzijn op het werk? Hoe worden die praktisch ingevuld zodat ze een meerwaarde betekenen voor uw organisatie? Tijdens deze basisopleiding staat preventie bovenaan de agenda, maar ook communicatie en bedrijfscultuur komen uitgebreid aan bod.

De opleiding

Tijdens deze opleiding maken we leidinggevenden bewust van het belang van een geïntegreerd welzijnsbeleid in uw organisatie. Zowel het wettelijk kader als de rol en verantwoordelijkheden van de verschillende actoren komen aan bod. Daarbij vertalen we de wetgeving in praktische tools.

Doelstelling

Na afloop van deze opleiding hebben de leden van de hiërarchische lijn meer kennis over de wettelijke taken en hun verantwoordelijkheden in het kader van het welzijn- en preventiebeleid van uw onderneming:

  • Wat zegt de wetgeving?
  • Wat zijn mijn taken en verplichtingen binnen een welzijnsbeleid?
  • Hoe pak ik het psychosociaal welzijnsbeleid aan in mijn onderneming?
  • Hoe ga ik om met stress, burn-out, ongewenst gedrag op het werk, conflicten, ...?

Wenst u meer informatie?

Is dit product iets voor uw bedrijf? Of wenst u bijkomende informatie te ontvangen? Neem contact op en we bekijken samen met u de mogelijkheden. 

Meer oplossingen

Basisopleiding vertrouwenspersoon

Tijdens deze basisopleiding leert u de vaardigheden die u nodig hebt om uw functie als vertrouwenspersoon met zelfvertrouwen uit te voeren.

Change management

Ingrijpende veranderingen realiseren is een van de meest complexe opdrachten voor managers. Attentia begeleidt u graag bij het change management proces.

Corporate vitality beleid

Attentia voorziet een interactieve, didactische aanpak om uw medewerkers enthousiast te maken over hun energie, gezondheid en persoonlijke groei.

Nog vragen? Wij helpen u graag verder.

Welkom op het Eureka-platform van Attentia waar we u een overzicht bieden van al onze oplossingen voor HR en Well-being! Zit u ergens mee en heeft u nood aan een gepaste en doeltreffende oplossing? Zoek niet verder! We bieden tal van oplossingen binnen HR, Payroll, Well-being en Health & Safety. Geef uw zoekterm in en krijg een overzicht van relevante producten of diensten. Of verfijn uw zoektocht via de zinzoeker. Is het resultaat nog niet specifiek genoeg? Gebruik dan de handige filters voor een doelgerichte oplossing. Wenst u meer informatie over de voorgestelde oplossing, klik er op en leer meer. Of neem contact op via het formulier dat u op de productpagina vindt.

© Copyright by Attentia - 2021

Uw privacy Gebruiksvoorwaarden
Zoeken in 158 oplossingen...