Overslaan en naar de inhoud gaan

Opleiding Reachtruck

Tijdens deze opleiding leert u veilig en efficiënt te werken met reachtrucks. Het resultaat? Minder ongevallen, letsels en schade aan producten.

health & safety

Over deze oplossing

De ‘Codex voor het Welzijn op het Werk’ bepaalt dat bestuurders van een reachtruck opgeleid moeten zijn voor de taak die hen is toevertrouwd. Aan de hand van deze praktijkopleiding stelt u zich niet alleen in regel met de wetgeving, u krijgt de reachtruck ook perfect onder controle. Veilig werken met de reachtruck vermindert namelijk het aantal arbeidsongevallen en leidt automatisch tot minder schadegevallen.


De opleiding


Deze cursus is zeer praktijkgericht en is geschikt voor zowel ervaren als onervaren reachtruckgebruikers. Tijdens deze opleiding leert u veilig te werken met een reachtruck, zonder kwaliteitsverlies.


Doelstelling


Na afloop van deze opleiding bent u bekend met de functies, werking en veiligheidsregels omtrent het rijden met een reachtruck. Deelnemers ontvangen een certificaat van de gevolgde veiligheids- of opfrissingsopleiding.

Wenst u meer informatie?

Is dit product iets voor uw bedrijf? Of wenst u bijkomende informatie te ontvangen? Neem contact op en we bekijken samen met u de mogelijkheden. 

Meer oplossingen

Infosessie CAO 100 - Alcohol, drugs & tabak

Tijdens een interactieve presentatie krijgen uw medewerkers alle informatie over het alcohol- en drugsbeleid dat in uw onderneming van toepassing is.

Aansluiting externe dienst: periodieke en niet-periodieke onderzoeken

Werkgevers zijn verplicht een preventieadviseur aan te stellen. Hebt u voor bepaalde domeinen geen expert beschikbaar? Dan kunt u terecht bij Attentia.

Basisopleiding preventieadviseur niveau 3

Elke organisatie is verplicht om een interne preventieadviseur aan te stellen. Deze zesdaagse opleiding geeft u basiskennis over welzijn en veiligheid.

Nog vragen? Wij helpen u graag verder.

Welkom op het Eureka-platform van Attentia waar we u een overzicht bieden van al onze oplossingen voor HR en Well-being! Zit u ergens mee en heeft u nood aan een gepaste en doeltreffende oplossing? Zoek niet verder! We bieden tal van oplossingen binnen HR, Payroll, Well-being en Health & Safety. Geef uw zoekterm in en krijg een overzicht van relevante producten of diensten. Of verfijn uw zoektocht via de zinzoeker. Is het resultaat nog niet specifiek genoeg? Gebruik dan de handige filters voor een doelgerichte oplossing. Wenst u meer informatie over de voorgestelde oplossing, klik er op en leer meer. Of neem contact op via het formulier dat u op de productpagina vindt.

© Copyright by Attentia - 2021

Uw privacy Gebruiksvoorwaarden
Zoeken in 158 oplossingen...