Overslaan en naar de inhoud gaan

Opleiding mobiliteitsbudget: hoe kunt u verder gaan dan cash for car?

Bij deze interactieve opleiding focussen we op de rol van het mobiliteitsbudget, op de huidige sociale en fiscale aspecten en de evolutie ervan. U komt er alles te weten over hoe u als werkgever het best kunt inspelen op de mobiliteitsproblematiek.

hr

Over deze oplossing

België is jammer genoeg het land van de files. Het fileleed en de mobiliteitsproblematiek was nog nooit zo groot als de laatste jaren. Mobiliteit is dan ook één van de grootste uitdagingen voor organisaties vandaag, iedereen krijgt er elke dag mee te maken.

Vroeger was het mobiliteitsbeleid one-size-fits-all, maar dat is nu volledig voorbij gestreefd. Werknemers gaan de wagen niet zomaar aan de kant zetten en verwachten flexibiliteit op het vlak van mobiliteitsoplossingen. Ze zijn op zoek naar manieren om zo comfortabel mogelijk van A naar B te reizen. Een doordacht en onderbouwd mobiliteitsbeleid is een must geworden.

Bij deze interactieve opleiding focussen we op de rol van het mobiliteitsbudget, op de huidige sociale en fiscale aspecten en de evolutie ervan. U komt er alles te weten over hoe u als werkgever het best kunt inspelen op de mobiliteitsproblematiek.

Doelgroep

Iedereen die een uitgebreid inzicht wil krijgen in de mobiliteitsproblematiek: hr-manager, personeelsverantwoordelijke, fleet manager, zaakvoerder,... en concreet aan de slag wenst te gaan met het mobiliteitsbudget.

Wenst u meer informatie?

Is dit product iets voor uw bedrijf? Of wenst u bijkomende informatie te ontvangen? Neem contact op en we bekijken samen met u de mogelijkheden. 

Meer oplossingen

Aansluiting sociaal secretariaat

Loonadministratie en arbeidswetgeving zijn tijdrovend en complex. Sluit daarom aan bij Attentia sociaal secretariaat: een samenwerking zoals ú dat wilt.

Arbeidsreglement & policies

Met ons uitgebreide aanbod van arbeidsreglementen en policies kunt u sneller en beter aan de slag. Schaf de modeldocumenten makkelijk aan in onze webshop!

Basisopleiding sociaal recht

Een diepgaande kennis van de sociale wetgeving is een must voor elke payroll- of HR-medewerker. In onze opleiding komen alle relevante aspecten aan bod.

Nog vragen? Wij helpen u graag verder.

Welkom op het Eureka-platform van Attentia waar we u een overzicht bieden van al onze oplossingen voor HR en Well-being! Zit u ergens mee en heeft u nood aan een gepaste en doeltreffende oplossing? Zoek niet verder! We bieden tal van oplossingen binnen HR, Payroll, Well-being en Health & Safety. Geef uw zoekterm in en krijg een overzicht van relevante producten of diensten. Of verfijn uw zoektocht via de zinzoeker. Is het resultaat nog niet specifiek genoeg? Gebruik dan de handige filters voor een doelgerichte oplossing. Wenst u meer informatie over de voorgestelde oplossing, klik er op en leer meer. Of neem contact op via het formulier dat u op de productpagina vindt.

© Copyright by Attentia - 2021

Uw privacy Gebruiksvoorwaarden
Zoeken in 158 oplossingen...