Overslaan en naar de inhoud gaan

Opleiding binnenklimaat

Als preventieadviseur moet u maatregelen treffen voor een gezond binnenklimaat. In deze opleiding verwerft u alle kennis die u daarvoor nodig hebt.

health & safety

Over deze oplossing

Een gezond binnenklimaat op kantoor is onontbeerlijk: medewerkers presteren beter en voelen zich gelukkiger en fitter. Bij risicosituaties zijn beschermingsmaatregelen op de werkvloer zelfs verplicht (Codex Boek V titel 1). Als preventieadviseur moet u de juiste risicoanalyse maken en maatregelen treffen voor gezonde warmte- en luchtkwaliteit. Dat is precies wat u in deze opleiding leert, die dan ook in aanmerking komt voor de verplichte bijscholing (Codex Boek II titel 4).

De opleiding

In één dag vervolledigt u uw kennis over thermische omgevingsfactoren op de werkvloer. U leert alle aspecten van de verplichtingen, richtlijnen en gevolgen voor uw bedrijf betreffende thermische omgevingsfactoren. Ook krijgt u praktijkgericht advies: hoe harmoniseert u het binnenklimaatbeleid met de belangen van alle betrokkenen? Hoe implementeert u moderne systemen op een energiezuinige manier? En vooral: hoe bouwt u aan een gezond binnenklimaat voor alle medewerkers?

Deze opleiding geeft u een brede theoretische achtergrond. Daarna reikt zij u concrete, gebruiksklare tools aan om uw risicoanalyse te perfectioneren. Denk bijvoorbeeld aan evaluatietechnieken en tips voor klachtenbehandeling. Bovendien ontvangt u gratis het boek 'Kwaliteit van het binnenmilieu in de kantooromgeving'. Zo diept u uw kennis uit en verwerft u alle skills en tools die u nodig hebt om uw werkuitvoering te verfijnen.

Wenst u meer informatie?

Is dit product iets voor uw bedrijf? Of wenst u bijkomende informatie te ontvangen? Neem contact op en we bekijken samen met u de mogelijkheden. 

Meer oplossingen

Infosessie CAO 100 - Alcohol, drugs & tabak

Tijdens een interactieve presentatie krijgen uw medewerkers alle informatie over het alcohol- en drugsbeleid dat in uw onderneming van toepassing is.

Aansluiting externe dienst: periodieke en niet-periodieke onderzoeken

Werkgevers zijn verplicht een preventieadviseur aan te stellen. Hebt u voor bepaalde domeinen geen expert beschikbaar? Dan kunt u terecht bij Attentia.

Basisopleiding preventieadviseur niveau 3

Elke organisatie is verplicht om een interne preventieadviseur aan te stellen. Deze zesdaagse opleiding geeft u basiskennis over welzijn en veiligheid.

Nog vragen? Wij helpen u graag verder.

Welkom op het Eureka-platform van Attentia waar we u een overzicht bieden van al onze oplossingen voor HR en Well-being! Zit u ergens mee en heeft u nood aan een gepaste en doeltreffende oplossing? Zoek niet verder! We bieden tal van oplossingen binnen HR, Payroll, Well-being en Health & Safety. Geef uw zoekterm in en krijg een overzicht van relevante producten of diensten. Of verfijn uw zoektocht via de zinzoeker. Is het resultaat nog niet specifiek genoeg? Gebruik dan de handige filters voor een doelgerichte oplossing. Wenst u meer informatie over de voorgestelde oplossing, klik er op en leer meer. Of neem contact op via het formulier dat u op de productpagina vindt.

© Copyright by Attentia - 2021

Uw privacy Gebruiksvoorwaarden
Zoeken in 158 oplossingen...