Overslaan en naar de inhoud gaan

Mobiliteitsenquête

Mobiliteit kan tot heel wat stress bij uw medewerkers leiden. Daarom ondersteunt Attentia u graag om een mobiliteitsenquête af te nemen en in te dienen.

hr

Over deze oplossing

Mobiliteit kan tot heel wat stress bij uw medewerkers leiden. Daarom ondersteunt Attentia u graag om een duurzaam mobiliteitsbeleid uit te werken. De enquête van de Federale Overheidsdienst Mobiliteit en Vervoer is de ideale aanleiding om duurzame mobiliteit op de agenda te zetten en er met uw werknemers over in dialoog te gaan.

Over de enquête

Sinds 2005 neemt de FOD Mobiliteit en Vervoer elke drie jaar een enquête af bij ondernemingen en overheidsinstellingen met meer dan honderd personeelsleden. Met die enquête wil de FOD de mobiliteitstoestand van de werknemers in kaart brengen.

Hoe werkt het?

Wij nemen het werk van u over. We ondervragen uw medewerkers en vullen de mobiliteitsenquête voor u in. Vervolgens dienen we die correct en tijdig in bij de FOD. Indien gewenst, maken we een rapport over de ondervraging, zodat u een beter inzicht krijgt in de mobiliteitsproblematiek in uw onderneming. Aan de hand van dat rapport kunt u bovendien de discussie aangaan in de ondernemingsraad. Ten slotte kunnen we uw medewerkers uitgebreider bevragen, bijvoorbeeld naar aanleiding van een recente verhuizing van uw bedrijf. Zo bespaart u heel wat werklast!

De enquête wordt elke drie jaar afgenomen. Om uw medewerkers te kunnen ondervragen hebben we hun contactgegevens nodig.

Wenst u meer informatie?

Is dit product iets voor uw bedrijf? Of wenst u bijkomende informatie te ontvangen? Neem contact op en we bekijken samen met u de mogelijkheden. 

Meer oplossingen

Omgevingsfactoren

Attentia kan technisch advies geven over verlichting, geluid, verluchting en klimaat, op basis van grondplannen en technische fiches van de werkomgeving.

Opleiding ergocoaching productie

Onze dienst ergonomie kan uw onderneming op verschillende niveaus bijstaan. We geven coaching en advies omtrent werkposten en fysieke belasting.

Risicoanalyse - Metingen chemische agentia

Attentia kan u helpen metingen en analyses uit te voeren bij de aanwezigheid van chemische agentia. Ons team van experts zet zich maximaal voor u in.

Nog vragen? Wij helpen u graag verder.

Welkom op het Eureka-platform van Attentia waar we u een overzicht bieden van al onze oplossingen voor HR en Well-being! Zit u ergens mee en heeft u nood aan een gepaste en doeltreffende oplossing? Zoek niet verder! We bieden tal van oplossingen binnen HR, Payroll, Well-being en Health & Safety. Geef uw zoekterm in en krijg een overzicht van relevante producten of diensten. Of verfijn uw zoektocht via de zinzoeker. Is het resultaat nog niet specifiek genoeg? Gebruik dan de handige filters voor een doelgerichte oplossing. Wenst u meer informatie over de voorgestelde oplossing, klik er op en leer meer. Of neem contact op via het formulier dat u op de productpagina vindt.

© Copyright by Attentia - 2021

Uw privacy Gebruiksvoorwaarden
Zoeken in 158 oplossingen...