Overslaan en naar de inhoud gaan

Loonoptimalisatie via alternatieve verloningsmogelijkheden

Met minimale middelen een maximaal rendement behalen? Attentia helpt u de verloning in uw bedrijf te optimaliseren. Zo bespaart u op uw personeelsbudget.

hr
payroll

Over deze oplossing

Met minimale middelen een maximaal rendement behalen? Attentia helpt u de verloning in uw bedrijf te verbeteren. Wij verzorgen uw sociaal-fiscale loonoptimalisatie en creëren ruimte door alternatieve verlonings- en bonusplannen. Via onze Your Employee BeneFITs-tool kunt u bovendien elke medewerker een gepersonaliseerd verloningspakket aanbieden.

Ons aanbod

Attentia biedt drie alternatieve verloningsmogelijkheden:

  1. Sociaal-fiscale loonoptimalisatie: uw werknemer houdt netto meer over én u bespaart op uw huidige personeelsbudget. Met sociaal-fiscale loonoptimalisatie wint u tweemaal.
  2. Bonusoptimalisatie: bij de klassieke bonus houdt een werknemer na alle heffingen maar 30,49 % van het brutobedrag over. Bonusoptimalisatie geeft een betere bonus voor dezelfde kosten: wel zo verstandig.
  3. Flexibel verlonen: door individuele verlonings- en beloningspakketten aan te bieden speelt u in op de reële behoeften van uw medewerkers. Ook creëert u een systeem waarin ruimte is voor evolutie en sociaal-fiscale loonoptimalisatie.

Wenst u meer informatie?

Is dit product iets voor uw bedrijf? Of wenst u bijkomende informatie te ontvangen? Neem contact op en we bekijken samen met u de mogelijkheden. 

Meer oplossingen

Bonusoptimalisatie via warrants

Warrants zijn een win-win die bedrijven zeker niet mogen mislopen. Interesse in een warrantplan voor uw onderneming? Kies uit onze drie servicemodules.

CAO 104: werkgelegenheidsplan oudere werknemers

Cao 104 verplicht ondernemingen met meer dan 20 werknemers om een werkgelegenheidsplan op te stellen. Attentia helpt u graag in orde te zijn met cao 104.

Loonoptimalisatie: hoe uw medewerkers fiscaalvriendelijk verlonen?

Tijdens deze opleiding overlopen we de verschillende alternatieve verloningsvormen, zodat u tot een optimaal resultaat kunt komen voor u én uw werknemers.

Nog vragen? Wij helpen u graag verder.

Welkom op het Eureka-platform van Attentia waar we u een overzicht bieden van al onze oplossingen voor HR en Well-being! Zit u ergens mee en heeft u nood aan een gepaste en doeltreffende oplossing? Zoek niet verder! We bieden tal van oplossingen binnen HR, Payroll, Well-being en Health & Safety. Geef uw zoekterm in en krijg een overzicht van relevante producten of diensten. Of verfijn uw zoektocht via de zinzoeker. Is het resultaat nog niet specifiek genoeg? Gebruik dan de handige filters voor een doelgerichte oplossing. Wenst u meer informatie over de voorgestelde oplossing, klik er op en leer meer. Of neem contact op via het formulier dat u op de productpagina vindt.

© Copyright by Attentia - 2020

Uw privacy Gebruiksvoorwaarden
Zoeken in 158 oplossingen...