Overslaan en naar de inhoud gaan

Legal Partner

Op zoek naar een partner die uw bedrijf kent en met u meedenkt? Een Attentia tax & legal consultant geeft u advies op maat over arbeidsrecht.

hr

Over deze oplossing

Op zoek naar een proactieve partner die uw bedrijf kent en die meedenkt met de HR manager en de directie? Een tax & legal consultant van Attentia geeft u advies op maat over sociaal en fiscaal arbeidsrecht. Niet alleen bent u snel op de hoogte van wijzigingen in het recht, we interpreteren ook wat voor u de valkuilen, risico's en opportuniteiten zijn. Wij volgen de lopende dossiers op, zodat u altijd wettelijk in orde bent met uw personeelszaken.

Hoe werkt het?

U koopt vooraf een aantal uren en in samenspraak met uw legal partner vult u die in. De werkvorm (advies ter plaatse, telefonisch, opleiding, ...) ligt dus niet op voorhand vast. Iedere legal partner houdt steeds een reservepartner op de hoogte, zodat die gemakkelijk het werk kan overnemen indien nodig.

Wenst u meer informatie?

Is dit product iets voor uw bedrijf? Of wenst u bijkomende informatie te ontvangen? Neem contact op en we bekijken samen met u de mogelijkheden. 

Meer oplossingen

Aansluiting sociaal secretariaat

Loonadministratie en arbeidswetgeving zijn tijdrovend en complex. Sluit daarom aan bij Attentia sociaal secretariaat: een samenwerking zoals ú dat wilt.

Arbeidsreglement & policies

Met ons uitgebreide aanbod van arbeidsreglementen en policies kunt u sneller en beter aan de slag. Schaf de modeldocumenten makkelijk aan in onze webshop!

Basisopleiding sociaal recht

Een diepgaande kennis van de sociale wetgeving is een must voor elke payroll- of HR-medewerker. In onze opleiding komen alle relevante aspecten aan bod.

Nog vragen? Wij helpen u graag verder.

Welkom op het Eureka-platform van Attentia waar we u een overzicht bieden van al onze oplossingen voor HR en Well-being! Zit u ergens mee en heeft u nood aan een gepaste en doeltreffende oplossing? Zoek niet verder! We bieden tal van oplossingen binnen HR, Payroll, Well-being en Health & Safety. Geef uw zoekterm in en krijg een overzicht van relevante producten of diensten. Of verfijn uw zoektocht via de zinzoeker. Is het resultaat nog niet specifiek genoeg? Gebruik dan de handige filters voor een doelgerichte oplossing. Wenst u meer informatie over de voorgestelde oplossing, klik er op en leer meer. Of neem contact op via het formulier dat u op de productpagina vindt.

© Copyright by Attentia - 2021

Uw privacy Gebruiksvoorwaarden
Zoeken in 158 oplossingen...