Overslaan en naar de inhoud gaan

KMO Scan Well-being

Met de kmo-scan van Attentia detecteert u hiaten in uw preventie- & beschermingsdocumenten en verkleint u risico's bij inspectie. Zo garandeert u een veilige werkomgeving.

well-being
health & safety

Over deze oplossing

Bent u zich bewust van de wettelijke verplichtingen voor een veilige en gezonde werkomgeving? Doorstaan uw documenten de toets van de wetgeving? Met de kmo-scan van Attentia detecteert u hiaten in uw documenten en verkleint u de risico’'s bij inspectie. Zo weet u perfect waar u staat op het vlak van veiligheid en welzijn.

Een gezonde en veilige werkomgeving

De kmo-scan van Attentia loodst u moeiteloos door de finesses van de welzijnswetten. Door veiligheidsrisico's correct in te schatten en aan te pakken biedt u uw medewerkers een veilige en gezonde werkomgeving. Bovendien weet u na de scan of uw documenten in regel zijn met de wetgeving, en weet u perfect waar u aan toe bent. U kunt niet alleen rekenen op een grondige doorlichting, wij gaan samen met u ook op zoek naar oplossingen en stellen een actieplan op maat voor.

Wat doen wij?

Voor het luik ‘welzijn’ van de kmo-scan komt een preventieadviseur naar u toe. Hij stelt een basis-risicoanalyse op en inventariseert de knelpunten. Daarvan krijgt u een schriftelijk verslag. Daarna stellen wij de maatregelen voor die de basis vormen voor uw Globaal Preventieplan (vijfjaarlijks) en uw Jaarlijks Actieplan. Wij stellen oplossingen voor en doen gerichte voorstellen om te optimaliseren.

Wat levert het u op?

Met de kmo-scan van Attentia weet u waar u staat en waar u naartoe moet, zowel qua veiligheid als welzijn. U kent de eventuele risico’s en valkuilen en u kunt proactief bijsturen met kennis van zaken. Op die manier bent u optimaal voorbereid op controles. Bovendien garandeert u uw medewerkers een veilige en gezonde werkomgeving waarin alle (sociale) wettelijke verplichtingen correct nageleefd worden.

Wenst u meer informatie?

Is dit product iets voor uw bedrijf? Of wenst u bijkomende informatie te ontvangen? Neem contact op en we bekijken samen met u de mogelijkheden. 

Meer oplossingen

Aansluiting sociaal secretariaat

Loonadministratie en arbeidswetgeving zijn tijdrovend en complex. Sluit daarom aan bij Attentia sociaal secretariaat: een samenwerking zoals ú dat wilt.

Arbeidsreglement & policies

Met ons uitgebreide aanbod van arbeidsreglementen en policies kunt u sneller en beter aan de slag. Schaf de modeldocumenten makkelijk aan in onze webshop!

Basisopleiding sociaal recht

Een diepgaande kennis van de sociale wetgeving is een must voor elke payroll- of HR-medewerker. In onze opleiding komen alle relevante aspecten aan bod.

Nog vragen? Wij helpen u graag verder.

Welkom op het Eureka-platform van Attentia waar we u een overzicht bieden van al onze oplossingen voor HR en Well-being! Zit u ergens mee en heeft u nood aan een gepaste en doeltreffende oplossing? Zoek niet verder! We bieden tal van oplossingen binnen HR, Payroll, Well-being en Health & Safety. Geef uw zoekterm in en krijg een overzicht van relevante producten of diensten. Of verfijn uw zoektocht via de zinzoeker. Is het resultaat nog niet specifiek genoeg? Gebruik dan de handige filters voor een doelgerichte oplossing. Wenst u meer informatie over de voorgestelde oplossing, klik er op en leer meer. Of neem contact op via het formulier dat u op de productpagina vindt.

© Copyright by Attentia - 2021

Uw privacy Gebruiksvoorwaarden
Zoeken in 158 oplossingen...