Overslaan en naar de inhoud gaan

KMO Scan HR

Met de kmo-scan van Attentia detecteert u hiaten in uw sociale documenten en verkleint u risico's bij inspectie. Zo garandeert u een succesvolle sociale inspectie en personeelsfiscaliteit.

hr
payroll

Over deze oplossing

Over deze oplossing

Doorstaan uw sociale documenten de toets van sociale wetgeving en personeelsfiscaliteit? Met de kmo-scan van Attentia detecteert u hiaten in uw documenten en verkleint u de risico'’s bij inspectie. Zo weet u perfect waar u staat op sociaal-juridisch en fiscaal vlak.

Een correcte verloning en administratie

De kmo-scan van Attentia loodst u moeiteloos door de finesses van de welzijnswetten. Door veiligheidsrisico's correct in te schatten en aan te pakken biedt u uw medewerkers een veilige en gezonde werkomgeving. Bovendien weet u na de scan of uw sociale documenten in regel zijn met de sociale en fiscale wetgeving, en weet u perfect waar u aan toe bent. U kunt niet alleen rekenen op een grondige doorlichting, wij gaan samen met u ook op zoek naar oplossingen en stellen een op actieplan op maat op.

Wat doen wij?

Voor het luik ‘reward’ gaan onze sociaal-juridische experts dieper in op uw arbeidsovereenkomsten, arbeidsreglement, policies, kostenvergoedingen en de verschillende looncomponenten. Na analyse van die documenten krijgt u een beknopt verslag met de belangrijkste vaststellingen en mogelijke sancties. Wij stellen oplossingen voor en doen gerichte voorstellen om te optimaliseren.

Wat levert het u op?

Met de kmo-scan van Attentia weet u waar u staat en waar u naartoe moet, qua sociaal-juridisiche administratie en verloning. U kent de eventuele risico’s en schadeclaims, en u kunt proactief bijsturen met kennis van zaken. Op die manier bent u optimaal voorbereid op sociale controles. Bovendien garandeert u uw medewerkers een aangename werkomgeving waarin alle (sociale) wettelijke verplichtingen correct nageleefd worden.

 

Wenst u meer informatie?

Is dit product iets voor uw bedrijf? Of wenst u bijkomende informatie te ontvangen? Neem contact op en we bekijken samen met u de mogelijkheden. 

Meer oplossingen

Nog vragen? Wij helpen u graag verder.

Welkom op het Eureka-platform van Attentia waar we u een overzicht bieden van al onze oplossingen voor HR en Well-being! Zit u ergens mee en heeft u nood aan een gepaste en doeltreffende oplossing? Zoek niet verder! We bieden tal van oplossingen binnen HR, Payroll, Well-being en Health & Safety. Geef uw zoekterm in en krijg een overzicht van relevante producten of diensten. Of verfijn uw zoektocht via de zinzoeker. Is het resultaat nog niet specifiek genoeg? Gebruik dan de handige filters voor een doelgerichte oplossing. Wenst u meer informatie over de voorgestelde oplossing, klik er op en leer meer. Of neem contact op via het formulier dat u op de productpagina vindt.

© Copyright by Attentia - 2021

Uw privacy Gebruiksvoorwaarden
Zoeken in 158 oplossingen...