Overslaan en naar de inhoud gaan

Initiatiecursus EHBO (Aangeduide personen)

EHBO is ook in kleine ondernemingen belangrijk. In deze initiatiecursus leert u op korte tijd de basisprincipes en -vaardigheden van eerste hulpverlening.

health & safety

Over deze oplossing

EHBO is ook in kleine ondernemingen belangrijk. Deze opleiding is dan ook voornamelijk bestemd voor kleinere bedrijven of middelgrote bedrijven met beperkte risico’s (C & D bedrijven). Elke werkgever duidt een aantal personen aan die EHBO verzekert voor collega’s en derden (cf. KB 15/12/2010).

Doelstelling

Tijdens deze initiatiecursus leert u:

  • Op korte tijd de basisprincipes en -vaardigheden van eerste hulpverlening.
  • Hoe u moet handelen bij een ongeval of ziektesituatie op het werk.

Wenst u meer informatie?

Is dit product iets voor uw bedrijf? Of wenst u bijkomende informatie te ontvangen? Neem contact op en we bekijken samen met u de mogelijkheden. 

Meer oplossingen

e-learning Beeldschermwerk

De Attentia e-learning voor beeldschermwerkers is laagdrempelig en helpt uw medewerkers te sensibiliseren omtrent ergonomie. Dit op een speelse en leuke manier.

Infosessie CAO 100 - Alcohol, drugs & tabak

Tijdens een interactieve presentatie krijgen uw medewerkers alle informatie over het alcohol- en drugsbeleid dat in uw onderneming van toepassing is.

Aansluiting externe dienst: periodieke en niet-periodieke onderzoeken

Werkgevers zijn verplicht een preventieadviseur aan te stellen. Hebt u voor bepaalde domeinen geen expert beschikbaar? Dan kunt u terecht bij Attentia.

Nog vragen? Wij helpen u graag verder.

Welkom op het Eureka-platform van Attentia waar we u een overzicht bieden van al onze oplossingen voor HR en Well-being! Zit u ergens mee en heeft u nood aan een gepaste en doeltreffende oplossing? Zoek niet verder! We bieden tal van oplossingen binnen HR, Payroll, Well-being en Health & Safety. Geef uw zoekterm in en krijg een overzicht van relevante producten of diensten. Of verfijn uw zoektocht via de zinzoeker. Is het resultaat nog niet specifiek genoeg? Gebruik dan de handige filters voor een doelgerichte oplossing. Wenst u meer informatie over de voorgestelde oplossing, klik er op en leer meer. Of neem contact op via het formulier dat u op de productpagina vindt.

© Copyright by Attentia - 2020

Uw privacy Gebruiksvoorwaarden
Zoeken in 158 oplossingen...