Overslaan en naar de inhoud gaan

Individuele stress coaching

Heeft u stress en wilt u dat graag onder controle krijgen? Stressmanagement via stresscoaching helpt u snel en effectief om te gaan met stress.

well-being

Over deze oplossing

Heeft u stress en wilt u dat graag onder controle krijgen? Ondervindt u lichamelijke of geestelijke stressklachten, of voelt u een burn-out aankomen? Stressmanagement via stresscoaching helpt u snel en effectief om te gaan met stress.

Hoe werkt het?

Attentia biedt individuele begeleiding naar aanleiding van psychosociale of stressgerelateerde factoren. Onze coaching heeft als doel om u zo snel mogelijk weer slagvaardig te maken, zodat u verder kunt zonder constant met dezelfde problemen geconfronteerd te worden.

Wenst u meer informatie?

Is dit product iets voor uw bedrijf? Of wenst u bijkomende informatie te ontvangen? Neem contact op en we bekijken samen met u de mogelijkheden. 

Meer oplossingen

Basisopleiding vertrouwenspersoon

Tijdens deze basisopleiding leert u de vaardigheden die u nodig hebt om uw functie als vertrouwenspersoon met zelfvertrouwen uit te voeren.

Change management

Ingrijpende veranderingen realiseren is een van de meest complexe opdrachten voor managers. Attentia begeleidt u graag bij het change management proces.

Corporate vitality beleid

Attentia voorziet een interactieve, didactische aanpak om uw medewerkers enthousiast te maken over hun energie, gezondheid en persoonlijke groei.

Nog vragen? Wij helpen u graag verder.

Welkom op het Eureka-platform van Attentia waar we u een overzicht bieden van al onze oplossingen voor HR en Well-being! Zit u ergens mee en heeft u nood aan een gepaste en doeltreffende oplossing? Zoek niet verder! We bieden tal van oplossingen binnen HR, Payroll, Well-being en Health & Safety. Geef uw zoekterm in en krijg een overzicht van relevante producten of diensten. Of verfijn uw zoektocht via de zinzoeker. Is het resultaat nog niet specifiek genoeg? Gebruik dan de handige filters voor een doelgerichte oplossing. Wenst u meer informatie over de voorgestelde oplossing, klik er op en leer meer. Of neem contact op via het formulier dat u op de productpagina vindt.

© Copyright by Attentia - 2021

Uw privacy Gebruiksvoorwaarden
Zoeken in 158 oplossingen...