Overslaan en naar de inhoud gaan

Individuele coaching

Met Individuele Coaching van Attentia leert u proactief handelen en verhoogt u uw authenticiteit, zelfbewustzijn en uw impact op anderen.

well-being

Over deze oplossing

Bent u leidinggevende en wilt u de stap zetten naar coachend leiderschap? Wilt u de motivatie en het potentieel van uw medewerkers vergroten? Of iets doen aan de verminderde motivatie van een van uw medewerkers? Stap dan in een Individueel Coachingtraject van Attentia of biedt het aan uw medewerkers aan.

Naar meer ontplooiing en tevredenheid op het werk

Met Individuele Coaching van Attentia leert u proactief handelen en verhoogt u uw authenticiteit, zelfbewustzijn en uw impact op anderen. U doet een beroep op ervaren coaches die allemaal experts zijn in hun vakgebied en die deel uitmaken van multidisciplinaire teams: ergonomen, voedings- en slaapdeskundigen, psychologen, HR-specialisten, ...

Wat doen wij concreet voor u?

Alle coaching-trajecten worden volledig op maat gemaakt. We bieden onder meer:

  • Loopbaanbegeleiding.
  • Vitaliteitscoaching: bewegingscoaching, voedingscoaching, slaapcoaching en ergocoaching.
  • Begeleiding bij stress en burn-out.
  • Begeleiding bij pesten en ongewenst gedrag.

De voordelen

Door uitgekiende persoonlijke begeleiding kunnen u en/of uw medewerkers zich ten volle ontplooien en efficiënter functioneren in de werkomgeving. Vitale medewerkers zijn namelijk geëngageerd en tevreden en zetten betere prestaties neer. Individuele coaching verbetert bovendien het evenwicht tussen het professionele leven en het privéleven.

Wenst u meer informatie?

Is dit product iets voor uw bedrijf? Of wenst u bijkomende informatie te ontvangen? Neem contact op en we bekijken samen met u de mogelijkheden. 

Meer oplossingen

Basisopleiding vertrouwenspersoon

Tijdens deze basisopleiding leert u de vaardigheden die u nodig hebt om uw functie als vertrouwenspersoon met zelfvertrouwen uit te voeren.

Change management

Ingrijpende veranderingen realiseren is een van de meest complexe opdrachten voor managers. Attentia begeleidt u graag bij het change management proces.

Corporate vitality beleid

Attentia voorziet een interactieve, didactische aanpak om uw medewerkers enthousiast te maken over hun energie, gezondheid en persoonlijke groei.

Nog vragen? Wij helpen u graag verder.

Welkom op het Eureka-platform van Attentia waar we u een overzicht bieden van al onze oplossingen voor HR en Well-being! Zit u ergens mee en heeft u nood aan een gepaste en doeltreffende oplossing? Zoek niet verder! We bieden tal van oplossingen binnen HR, Payroll, Well-being en Health & Safety. Geef uw zoekterm in en krijg een overzicht van relevante producten of diensten. Of verfijn uw zoektocht via de zinzoeker. Is het resultaat nog niet specifiek genoeg? Gebruik dan de handige filters voor een doelgerichte oplossing. Wenst u meer informatie over de voorgestelde oplossing, klik er op en leer meer. Of neem contact op via het formulier dat u op de productpagina vindt.

© Copyright by Attentia - 2021

Uw privacy Gebruiksvoorwaarden
Zoeken in 158 oplossingen...