Overslaan en naar de inhoud gaan

HR reporting

HR Reporting voorziet een set kant-en-klare standaardrapporten om onder meer de pre-payroll- en payrollprocessen in uw HR-afdeling te ondersteunen.

hr

Over deze oplossing

HR Reporting voorziet een set kant-en-klare standaardrapporten die u kunt gebruiken om uw pre-payrollprocessen, payrollprocessen en andere operationele taken in uw HR-afdeling te ondersteunen. Ook kunt u gedetailleerde analyses uitvoeren op uw gegevens. De module laat bovendien toe om rapporten op maat van uw bedrijf te maken en om zo in te spelen op de (wijzigende) behoeftes in uw organisatie. Zo kunt u bijsturen op basis van cijfers en uw processen optimaal ondersteunen met rapporten en lijsten.

U kunt de rapporten zelf maken of een beroep doen op de Business Intelligence-afdeling van Attentia om de rapporten voor u te bouwen. Ook is het mogelijk om per e-mail periodiek rapporten te laten versturen naar bepaalde mensen in uw organisatie zodat zij niet zelf met de tool hoeven te werken. Op die manier hoeft u geen training te voorzien en is de informatie ook offline beschikbaar.

De juiste informatie voor iedereen

De module HR Reporting voorziet niet enkel uw HR-afdeling van de juiste informatie maar ook andere doelgroepen binnen de organisatie:

  • Uw werknemers: kopie van loonstrookje, kopie van de individuele rekening.
  • Uw HR-medewerkers: adressenlijst, etiketten, contractenlijst, leeftijdsoverzicht, overzichten van prestaties en tellers.
  • Uw HR-manager: totale loonkost werkgever, salarisoverzichten, loonklasse.
  • De boekhouding: provisies, boekhoudlijsten, ventilatielijsten, sociale lasten, afhoudingen, maaltijdcheques.

Wenst u meer informatie?

Is dit product iets voor uw bedrijf? Of wenst u bijkomende informatie te ontvangen? Neem contact op en we bekijken samen met u de mogelijkheden. 

Meer oplossingen

Aansluiting sociaal secretariaat

Loonadministratie en arbeidswetgeving zijn tijdrovend en complex. Sluit daarom aan bij Attentia sociaal secretariaat: een samenwerking zoals ú dat wilt.

Basisopleiding sociaal recht

Een diepgaande kennis van de sociale wetgeving is een must voor elke payroll- of HR-medewerker. In onze opleiding komen alle relevante aspecten aan bod.

BI Audit/logging rapport

Gegevens met betrekking tot de medewerkers zijn zeer onderhevig aan wijzigingen en aanpassingen. Gezien dit een impact kan hebben op de verloning is het belangrijk dat u hier een zicht op heeft.  

Nog vragen? Wij helpen u graag verder.

Welkom op het Eureka-platform van Attentia waar we u een overzicht bieden van al onze oplossingen voor HR en Well-being! Zit u ergens mee en heeft u nood aan een gepaste en doeltreffende oplossing? Zoek niet verder! We bieden tal van oplossingen binnen HR, Payroll, Well-being en Health & Safety. Geef uw zoekterm in en krijg een overzicht van relevante producten of diensten. Of verfijn uw zoektocht via de zinzoeker. Is het resultaat nog niet specifiek genoeg? Gebruik dan de handige filters voor een doelgerichte oplossing. Wenst u meer informatie over de voorgestelde oplossing, klik er op en leer meer. Of neem contact op via het formulier dat u op de productpagina vindt.

© Copyright by Attentia - 2020

Uw privacy Gebruiksvoorwaarden
Zoeken in 158 oplossingen...