Overslaan en naar de inhoud gaan

Griepvaccinatie

Griep treft jaarlijks één op de tien mensen. Een griepvaccinatie op het werk is dan ook een gewaardeerde service voor uw medewerkers.

health & safety

Over deze oplossing

Griep treft jaarlijks één op de tien mensen, is zeer besmettelijk en kan ernstige gevolgen hebben voor uw bedrijf. We spreken dan niet over een verkoudheid of over grieperigheid. De symptomen van griep gaan gepaard met koorts, hoesten en pijn en houden uw medewerkers meerdere dagen tot zelfs weken weg van het werk. Vaccinatie is de enige manier om u en uw medewerkers tegen griep en zijn gevolgen te beschermen.

De voordelen van griepvaccinatie

Na vaccinatie is de kans op griep veel kleiner. Mocht u toch griep krijgen, dan is de kans op complicaties zoals een longontsteking kleiner. Vaccinatie is een gewaardeerde service voor uw medewerkers in het kader van uw gezondheids- en welzijnsbeleid. Veel bedrijven bieden daarom in het najaar hun medewerkers de mogelijkheid om zich via een griepprik te laten vaccineren tegen de griep. Wist u trouwens dat het griepvaccin een algemene efficiëntie van zeventig tot tachtig procent heeft?

Griepvaccins bestellen

Het griepvirus ondergaat regelmatig veranderingen. Het griepvaccin wordt dan ook elk jaar aangepast in functie van de meest recent ontdekte mutaties van het virus. Elk jaar moet u opnieuw een griepvaccin toegediend krijgen. De vaccins worden toegediend door een verpleegkundige in één van onze medische centra of bij u op kantoor als u minstens dertig vaccins bestelt.

Wenst u meer informatie?

Is dit product iets voor uw bedrijf? Of wenst u bijkomende informatie te ontvangen? Neem contact op en we bekijken samen met u de mogelijkheden. 

Meer oplossingen

e-learning Beeldschermwerk

De Attentia e-learning voor beeldschermwerkers is laagdrempelig en helpt uw medewerkers te sensibiliseren omtrent ergonomie. Dit op een speelse en leuke manier.

Infosessie CAO 100 - Alcohol, drugs & tabak

Tijdens een interactieve presentatie krijgen uw medewerkers alle informatie over het alcohol- en drugsbeleid dat in uw onderneming van toepassing is.

Aansluiting externe dienst: periodieke en niet-periodieke onderzoeken

Werkgevers zijn verplicht een preventieadviseur aan te stellen. Hebt u voor bepaalde domeinen geen expert beschikbaar? Dan kunt u terecht bij Attentia.

Nog vragen? Wij helpen u graag verder.

Welkom op het Eureka-platform van Attentia waar we u een overzicht bieden van al onze oplossingen voor HR en Well-being! Zit u ergens mee en heeft u nood aan een gepaste en doeltreffende oplossing? Zoek niet verder! We bieden tal van oplossingen binnen HR, Payroll, Well-being en Health & Safety. Geef uw zoekterm in en krijg een overzicht van relevante producten of diensten. Of verfijn uw zoektocht via de zinzoeker. Is het resultaat nog niet specifiek genoeg? Gebruik dan de handige filters voor een doelgerichte oplossing. Wenst u meer informatie over de voorgestelde oplossing, klik er op en leer meer. Of neem contact op via het formulier dat u op de productpagina vindt.

© Copyright by Attentia - 2021

Uw privacy Gebruiksvoorwaarden
Zoeken in 158 oplossingen...