Overslaan en naar de inhoud gaan

Grensoverschrijdende tewerkstelling

Grensoverschrijdende tewerkstelling is complexe materie. Vertrouw op onze internationale experts voor advies over grensarbeid, detachering, loon, enz.

hr
payroll

Over deze oplossing

Grensoverschrijdende tewerkstelling is complexe materie. België heeft aparte afspraken met verschillende landen en dat heeft een impact op de arbeidsrelatie met uw werknemers. Onze internationale experts geven een duidelijk antwoord op uw vragen over grensarbeid, detachering, sociale statuten in binnen- en buitenland, en arbeidsmobiliteit.

Gedetailleerd advies over internationale tewerkstelling

Onze experts bestuderen uw volledige tewerkstellingsdossier en geven concreet antwoord op concrete vragen. Gebruik hun kennis van zaken voor:

  • Audit en advies over tewerkstelling en verloning van Belgen in het buitenland.
  • Tewerkstelling en verloning van buitenlanders in België.
  • Opstart van een buitenlandse vestiging.
  • Advies over grensarbeid.
  • Juridische en fiscale ondersteuning: analyse, advies, beheer en informatie.
  • Advies over loon en salary-split.
  • Uitvoering van allerlei administratieve formaliteiten.
  • Opmaak van arbeidsovereenkomsten.

Wenst u meer informatie?

Is dit product iets voor uw bedrijf? Of wenst u bijkomende informatie te ontvangen? Neem contact op en we bekijken samen met u de mogelijkheden. 

Meer oplossingen

Aansluiting sociaal secretariaat

Loonadministratie en arbeidswetgeving zijn tijdrovend en complex. Sluit daarom aan bij Attentia sociaal secretariaat: een samenwerking zoals ú dat wilt.

Basisopleiding sociaal recht

Een diepgaande kennis van de sociale wetgeving is een must voor elke payroll- of HR-medewerker. In onze opleiding komen alle relevante aspecten aan bod.

BI Audit/logging rapport

Gegevens met betrekking tot de medewerkers zijn zeer onderhevig aan wijzigingen en aanpassingen. Gezien dit een impact kan hebben op de verloning is het belangrijk dat u hier een zicht op heeft.  

Nog vragen? Wij helpen u graag verder.

Welkom op het Eureka-platform van Attentia waar we u een overzicht bieden van al onze oplossingen voor HR en Well-being! Zit u ergens mee en heeft u nood aan een gepaste en doeltreffende oplossing? Zoek niet verder! We bieden tal van oplossingen binnen HR, Payroll, Well-being en Health & Safety. Geef uw zoekterm in en krijg een overzicht van relevante producten of diensten. Of verfijn uw zoektocht via de zinzoeker. Is het resultaat nog niet specifiek genoeg? Gebruik dan de handige filters voor een doelgerichte oplossing. Wenst u meer informatie over de voorgestelde oplossing, klik er op en leer meer. Of neem contact op via het formulier dat u op de productpagina vindt.

© Copyright by Attentia - 2021

Uw privacy Gebruiksvoorwaarden
Zoeken in 158 oplossingen...