Overslaan en naar de inhoud gaan

Flexibel verlonen

Een cafetariaplan biedt voordelen voor werknemer én werkgever. Ontwikkel samen met Attentia uw flexibele verloningsplan, zonder dat uw loonkosten stijgen.

payroll

Over deze oplossing

Uw medewerkers gemotiveerd houden, nieuwe toptalenten aantrekken, inspelen op hun persoonlijke verloningsbehoeften én iedere medewerker inzicht geven in zijn totale verloningspakket? Allemaal zonder dat uw loonkosten stijgen? Dat kan! Ontwikkel samen met Attentia uw flexibele verloningsplan. Dat geeft u de ruimte om al uw medewerkers transparant en vernieuwend te verlonen zoals zij dat zelf willen. Het resultaat? Een maximum aan gebruiksgemak en werknemersengagement als extra bonus.

Voordelen van een cafetariaplan

Een cafetariaplan (oftewel meerkeuzeplan) biedt voordelen voor uw werknemers én voor u als werkgever. Werknemers kunnen namelijk zelf kiezen hoe ze verloond worden en het loon sluit beter aan op hun verwachtingen. U als werkgever ondervindt dan weer voordeel bij rekrutering en retentie, terwijl het een kostenneutrale oefening is.

Ons aanbod

Attentia ondersteunt u graag bij de opmaak en implementatie van een cafetariaplan. We bieden zowel consulting (opmaak) als de tool die het beheer van het cafetariaplan faciliteert.

Wenst u meer informatie?

Is dit product iets voor uw bedrijf? Of wenst u bijkomende informatie te ontvangen? Neem contact op en we bekijken samen met u de mogelijkheden. 

Meer oplossingen

CAO 104: werkgelegenheidsplan oudere werknemers

Cao 104 verplicht ondernemingen met meer dan 20 werknemers om een werkgelegenheidsplan op te stellen. Attentia helpt u graag in orde te zijn met cao 104.

DOTS

DOTS brengt uw data van HR en Well-being samen in één modulair platform. Zo krijgt u efficiënt inzicht in uw bedrijf en het welzijn van uw medewerkers.

DOTS Solution: Flexible Reward

DOTS brengt uw data van HR en Well-being samen in één modulair platform. Zo krijgt u efficiënt inzicht in uw onderneming en het welzijn van uw medewerkers.

Nog vragen? Wij helpen u graag verder.

Welkom op het Eureka-platform van Attentia waar we u een overzicht bieden van al onze oplossingen voor HR en Well-being! Zit u ergens mee en heeft u nood aan een gepaste en doeltreffende oplossing? Zoek niet verder! We bieden tal van oplossingen binnen HR, Payroll, Well-being en Health & Safety. Geef uw zoekterm in en krijg een overzicht van relevante producten of diensten. Of verfijn uw zoektocht via de zinzoeker. Is het resultaat nog niet specifiek genoeg? Gebruik dan de handige filters voor een doelgerichte oplossing. Wenst u meer informatie over de voorgestelde oplossing, klik er op en leer meer. Of neem contact op via het formulier dat u op de productpagina vindt.

© Copyright by Attentia - 2020

Uw privacy Gebruiksvoorwaarden
Zoeken in 158 oplossingen...