Overslaan en naar de inhoud gaan

Fit check-up

Lichaamsbeweging is de beste preventie tegen ziektes, zowel mentaal als fysiek. De Fit check-up is daarom ideaal om minder actieve medewerkers aan te zetten tot bewegen.

well-being

Over deze oplossing

Lichaamsbeweging is de beste preventie tegen ziektes, zowel mentaal als fysiek. Een goede conditie zorgt voor een hoger concentratievermogen, meer energie en een betere gezondheid. Het heeft ook een positieve impact op het werkvermogen en op de prestaties. Dat is goed voor uw medewerkers én voor uw onderneming.

De Fit check-up is daarom ideaal om minder actieve medewerkers aan te zetten tot bewegen. Met de Fit check-up richt Attentia zich niet enkel op sportievelingen, maar ook op wie vandaag minder bewegingsactief is en zich graag beter wil voelen.

Zo gaat het in zijn werk

Via een individuele inspanningsproef op de fiets wordt het uithoudingsvermogen, de cardioscore en de lichaamssamenstelling in beeld gebracht. Op basis van de resultaten ontvangt elke testpersoon een bewegingsprogramma op maat, voor een periode van 12 weken. Het programma focust hierbij op de verhoging van het uithoudingsvermogen en de gezondheidsvoordelen die hier aan verbonden zijn. Het programma is flexibel in te vullen en heeft gegarandeerd resultaat. Elke testpersoon ontvangt een Heart Rate Coach™, dit is een uniek hartslaghorloge waarin het individueel bewegingsprogramma wordt opgeladen.

Daarom kiest u voor een Fit check-up

De medewerker kan eenvoudig zijn/haar gegevens doorsturen aan de coach, waardoor gerichte begeleiding en persoonlijke opvolging wordt verzekerd. Dankzij deze coaching op maat gaan mensen regelmatiger, efficiënter en langer aan lichaamsbeweging doen. En dat is een win-win voor uw medewerker, maar ook voor u als werkgever. Want fitte personen presteren beter! Na 3 maanden volgt er een hertest. Daarna kan de medewerker opnieuw voor 12 weken aan de slag met een aangepast bewegingsprogramma.

Wenst u meer informatie?

Is dit product iets voor uw bedrijf? Of wenst u bijkomende informatie te ontvangen? Neem contact op en we bekijken samen met u de mogelijkheden. 

Meer oplossingen

e-learning Beeldschermwerk

De Attentia e-learning voor beeldschermwerkers is laagdrempelig en helpt uw medewerkers te sensibiliseren omtrent ergonomie. Dit op een speelse en leuke manier.

Infosessie CAO 100 - Alcohol, drugs & tabak

Tijdens een interactieve presentatie krijgen uw medewerkers alle informatie over het alcohol- en drugsbeleid dat in uw onderneming van toepassing is.

Aansluiting externe dienst: periodieke en niet-periodieke onderzoeken

Werkgevers zijn verplicht een preventieadviseur aan te stellen. Hebt u voor bepaalde domeinen geen expert beschikbaar? Dan kunt u terecht bij Attentia.

Nog vragen? Wij helpen u graag verder.

Welkom op het Eureka-platform van Attentia waar we u een overzicht bieden van al onze oplossingen voor HR en Well-being! Zit u ergens mee en heeft u nood aan een gepaste en doeltreffende oplossing? Zoek niet verder! We bieden tal van oplossingen binnen HR, Payroll, Well-being en Health & Safety. Geef uw zoekterm in en krijg een overzicht van relevante producten of diensten. Of verfijn uw zoektocht via de zinzoeker. Is het resultaat nog niet specifiek genoeg? Gebruik dan de handige filters voor een doelgerichte oplossing. Wenst u meer informatie over de voorgestelde oplossing, klik er op en leer meer. Of neem contact op via het formulier dat u op de productpagina vindt.

© Copyright by Attentia - 2021

Uw privacy Gebruiksvoorwaarden
Zoeken in 158 oplossingen...