Overslaan en naar de inhoud gaan

eVolution

Als klant van Attentia kunt u gebruik maken van eVolution, een softwarepakket dat uw personeelsadministratie maximaal automatiseert vanaf 50 medewerkers.

hr
payroll

Over deze oplossing

Als klant van Attentia kunt u gebruik maken van eVolution, een softwarepakket dat uw personeelsadministratie maximaal automatiseert vanaf 50 medewerkers. Elk bedrijf heeft zijn eigen procedures en werkwijzen, en bij Attentia respecteren we dat. Daarom is eVolution uiterst aanpasbaar. U kiest voor een basismodule en u breidt makkelijk uit met bijkomende modules. U hoeft niet te werken met losse tools die u naast elkaar gebruikt: met eVolution werkt u met een geïntegreerd totaalpakket dat volledig aan uw bedrijfsprocessen is aangepast. eVolution geldt als de meest flexibele HR-oplossing op de markt. Voor hulp met de software kunt u altijd bij uw Attentia-contactpersoon terecht.

Basismodule HRM

Met de HRM-module registreert en beheert u alle persoonlijke gegevens, werkroosters en salarisgegevens van medewerkers. U doet Dimona-aangiftes, stelt steekkaarten van werknemers op, voert collectief of individueel een loons- of indexverhoging uit, ... Met de basismodule HRM gaat het allemaal vlot, efficiënt én correct.

Met behulp van historiekvelden kunt u de evolutie van een medewerker nagaan en eventuele fouten rechtzetten. De module laat ook toe om zelf uw formulieren (C4, C131, tewerkstellingsattest, ...) aan te maken en te beheren. Op basis van de geregistreerde personeelsgegevens berekent de achterliggende loonmotor foutloos de bruto- en nettolonen van uw personeel.

Basismodule TIME

Met de TIME-module beheert u de werktijden en aan- en afwezigheden van uw medewerkers. Het is belangrijk dat dat correct gebeurt, want op basis daarvan worden maaltijdcheques en andere beloningen voor specifieke prestaties toegekend.

Basismodule Dagelijkse Rapportering

De standaardrapporten van eVolution zijn onmisbaar voor elke payroll- of HR-medewerker. Rapporten die een overzicht bieden van werknemers, hun leeftijd, turn-over, of anciënniteit, maar ook controlelijsten, details van afwijkingen en aan- en afwezigheden, … Individuele informatie enerzijds, informatie over een bepaalde groep anderzijds: met meer dan 50 standaardrapporten en meer dan 800 combinatiemogelijkheden haalt u uit eVolution alle kennis die u nodig heeft.

Bijkomende modules voor eVolution

eVolution is volledig aanpasbaar aan uw bedrijf dankzij een reeks complementaire, geïntegreerde modules. U betaalt enkel voor de functies die u effectief gebruikt, bijvoorbeeld:

Module ASR
Met de module voor elektronische ASR hoeft u niet meer zelf in te staan voor de aangifte van zaken als tijdelijke werkloosheid, jeugd- en seniorvakanties, en gedeeltelijke werkhervatting. De communicatie met de overheid verloopt geautomatiseerd op basis van de recentste gegevens in eVolution. Voor de tijdelijke werkloosheid bijvoorbeeld, ondersteunt onze module elektronische ASR de volledige flow: van de algemene mededeling en de mededeling eerste effectieve werkloosheidsdag tot het validatieboek. Is er toch nog een papieren bijlage nodig, zoals een controlekaart? Dan bezorgen wij u die. Daarnaast garanderen we dat elke aangifte correct verwerkt kan worden door de overheid en koppelen we terug bij problemen. Zo bespaart u tijd en weet u zeker dat de aangifte op basis van de juiste gegevens gebeurt. De gegevens in eVolution, DmfA en Dimona zijn namelijk consistent. Uiteraard hebt u altijd toegang tot de aangiftes zodat u steevast het overzicht behoudt.

Module YESS: Your Employee Self Service: uw werknemer doet het zelf
Verlofaanvragen en personeelsgegevens beheren is behoorlijk tijdrovend. Met Your Employee Self Service (YESS) krijgen medewerkers, lijnmanagers en HR-medewerkers via het dashboard makkelijk toegang tot de voor hen relevante gegevens. Als bedrijf hoeft u alleen te beslissen welke informatie uw medewerkers kunnen aanpassen (kalender, tellers, virtuele klok, persoonlijke gegevens, ...). Zo krijgt uw HR-afdeling meer ruimte voor strategisch HR-beleid dat uw bedrijfsdoelstellingen ondersteunt.

Uw voordelen?

  • Minder papierwerk en geen dubbele input meer door verregaande automatisering.
  • Grotere betrokkenheid van werknemers dankzij transparante flow voor verlofaanvragen.
  • Lagere foutenmarge en minder correcties bij de loonverwerking in eVolution.

Module SmartConnect
U bent overtuigd van de voordelen van werken met eVolution, maar uw bedrijf heeft een eigen ERP-systeem? Geen probleem! SmartConnect koppelt eVolution eenvoudig aan SAP, Peoplesoft, of een andere ERP-oplossing. De module haalt de masterdata uit uw systeem en verwerkt die correct in eVolution. U hoeft de gegevens dus maar op één plek te onderhouden.

eVolution is een totaalpakket met nog tal van andere modules.

Wenst u meer informatie?

Is dit product iets voor uw bedrijf? Of wenst u bijkomende informatie te ontvangen? Neem contact op en we bekijken samen met u de mogelijkheden. 

Meer oplossingen

Aansluiting sociaal secretariaat

Loonadministratie en arbeidswetgeving zijn tijdrovend en complex. Sluit daarom aan bij Attentia sociaal secretariaat: een samenwerking zoals ú dat wilt.

Basisopleiding sociaal recht

Een diepgaande kennis van de sociale wetgeving is een must voor elke payroll- of HR-medewerker. In onze opleiding komen alle relevante aspecten aan bod.

BI Audit/logging rapport

Gegevens met betrekking tot de medewerkers zijn zeer onderhevig aan wijzigingen en aanpassingen. Gezien dit een impact kan hebben op de verloning is het belangrijk dat u hier een zicht op heeft.  

Nog vragen? Wij helpen u graag verder.

Welkom op het Eureka-platform van Attentia waar we u een overzicht bieden van al onze oplossingen voor HR en Well-being! Zit u ergens mee en heeft u nood aan een gepaste en doeltreffende oplossing? Zoek niet verder! We bieden tal van oplossingen binnen HR, Payroll, Well-being en Health & Safety. Geef uw zoekterm in en krijg een overzicht van relevante producten of diensten. Of verfijn uw zoektocht via de zinzoeker. Is het resultaat nog niet specifiek genoeg? Gebruik dan de handige filters voor een doelgerichte oplossing. Wenst u meer informatie over de voorgestelde oplossing, klik er op en leer meer. Of neem contact op via het formulier dat u op de productpagina vindt.

© Copyright by Attentia - 2021

Uw privacy Gebruiksvoorwaarden
Zoeken in 158 oplossingen...