Overslaan en naar de inhoud gaan

Ergocoaching

Attentia kan in uw bedrijf de werkposten analyseren en ergonomisch advies geven om bij beeldschermwerk en fysieke belasting de risico's te verminderen.

health & safety

Over deze oplossing

Attentia kan in uw bedrijf de werkposten analyseren en ergonomisch advies geven over beeldschermwerk en fysieke belasting. Beide coachingssessies verlopen op dezelfde manier.

Beeldschermwerk

Per minigroep van ongeveer vijf personen geven we ongeveer een halfuur algemene informatie. Daarna bezoeken we alle werkposten, analyseren we de risico's en geven we individuele coaching. Zo'n rondgang kan ook voorafgegaan worden door een infosessie beeldschermwerk van anderhalf uur.

Fysieke belasting

Per minigroep van ongeveer vijf personen geven we ongeveer een halfuur algemene informatie. Daarna bezoeken we alle werkposten, analyseren we de risico's en geven we individuele coaching. Zo'n rondgang ook kan voorafgegaan worden door een infosessie 'manueel lasten hanteren' van anderhalf uur.

De bedoeling van beide coachingsessies is om uw medewerkers te informeren over mogelijke risico's en de maatregelen die ze kunnen nemen om die te verminderen.

Wenst u meer informatie?

Is dit product iets voor uw bedrijf? Of wenst u bijkomende informatie te ontvangen? Neem contact op en we bekijken samen met u de mogelijkheden. 

Meer oplossingen

e-learning Beeldschermwerk

De Attentia e-learning voor beeldschermwerkers is laagdrempelig en helpt uw medewerkers te sensibiliseren omtrent ergonomie. Dit op een speelse en leuke manier.

Aansluiting externe dienst: periodieke en niet-periodieke onderzoeken

Werkgevers zijn verplicht een preventieadviseur aan te stellen. Hebt u voor bepaalde domeinen geen expert beschikbaar? Dan kunt u terecht bij Attentia.

Basisopleiding preventieadviseur niveau 3

Elke organisatie is verplicht om een interne preventieadviseur aan te stellen. Deze zesdaagse opleiding geeft u basiskennis over welzijn en veiligheid.

Nog vragen? Wij helpen u graag verder.

Welkom op het Eureka-platform van Attentia waar we u een overzicht bieden van al onze oplossingen voor HR en Well-being! Zit u ergens mee en heeft u nood aan een gepaste en doeltreffende oplossing? Zoek niet verder! We bieden tal van oplossingen binnen HR, Payroll, Well-being en Health & Safety. Geef uw zoekterm in en krijg een overzicht van relevante producten of diensten. Of verfijn uw zoektocht via de zinzoeker. Is het resultaat nog niet specifiek genoeg? Gebruik dan de handige filters voor een doelgerichte oplossing. Wenst u meer informatie over de voorgestelde oplossing, klik er op en leer meer. Of neem contact op via het formulier dat u op de productpagina vindt.

© Copyright by Attentia - 2021

Uw privacy Gebruiksvoorwaarden
Zoeken in 158 oplossingen...