Overslaan en naar de inhoud gaan

Energiemanagement training

Het doel van deze trainingsdagen is om uw energieniveau zo hoog mogelijk te krijgen én te houden. Daarbij verliezen we ook de fun-factor niet uit het oog.

well-being

Over deze oplossing

Rationeel en emotioneel presteert u beter als er een gezond evenwicht is tussen rust en arbeid, spanning en ontspanning. Dat is pure wetenschap: biochemie en fysiologie van het lichaam en de hersenen, het tweerichtingsverkeer van lichamelijke actie en reactie op bewuste en onbewuste beslissingen in onze hersenen. Het doel van deze training is om uw energieniveau zo hoog mogelijk te krijgen en te houden. Daarom is het belangrijk dat u inzicht krijgt in uw energiebronnen en energievreters.

De opleiding

Tijdens de training bezorgen we de deelnemers kernachtige, wetenschappelijk onderbouwde, praktische en zinvolle boodschappen zonder daarbij de fun-factor uit het oog te verliezen. Er is veel ruimte voor input en interactie waardoor de betrokkenheid verhoogt wat op haar beurt dan weer de kans op een duurzaam gunstig resultaat vergroot.

Programma

De volgende onderwerpen komen aan bod tijdens de training:

  • Beter omgaan met stress, werkdruk, motivatietekort en/of veranderingen.
  • Groeien als individu door het potentieel te vergroten en energielekken te verminderen. Dat zorgt voor een betere persoonlijke efficiëntie.
  • Grotere groepscohesie, beter samenwerken als team en op elkaar kunnen rekenen.
  • Uitstraling en impact ten opzichte van het team, wat leidt tot meer energie en een positieve werkbeleving.
  • Frisse, vernieuwende en plezierige activiteiten die energie geven.

Wenst u meer informatie?

Is dit product iets voor uw bedrijf? Of wenst u bijkomende informatie te ontvangen? Neem contact op en we bekijken samen met u de mogelijkheden. 

Meer oplossingen

Basisopleiding vertrouwenspersoon

Tijdens deze basisopleiding leert u de vaardigheden die u nodig hebt om uw functie als vertrouwenspersoon met zelfvertrouwen uit te voeren.

CAO 104: werkgelegenheidsplan oudere medewerkers

Ondernemingen met meer dan twintig medewerkers zijn verplicht om een werkgelegenheidsplan voor oudere medewerkers op te stellen. Attentia kan u daarbij helpen.

DOTS Solution: Health & Safety Essentials

DOTS brengt uw data van HR en Well-being samen in één modulair platform. Zo krijgt u efficiënt inzicht in uw bedrijf en het welzijn van uw medewerkers

Nog vragen? Wij helpen u graag verder.

Welkom op het Eureka-platform van Attentia waar we u een overzicht bieden van al onze oplossingen voor HR en Well-being! Zit u ergens mee en heeft u nood aan een gepaste en doeltreffende oplossing? Zoek niet verder! We bieden tal van oplossingen binnen HR, Payroll, Well-being en Health & Safety. Geef uw zoekterm in en krijg een overzicht van relevante producten of diensten. Of verfijn uw zoektocht via de zinzoeker. Is het resultaat nog niet specifiek genoeg? Gebruik dan de handige filters voor een doelgerichte oplossing. Wenst u meer informatie over de voorgestelde oplossing, klik er op en leer meer. Of neem contact op via het formulier dat u op de productpagina vindt.

© Copyright by Attentia - 2020

Uw privacy Gebruiksvoorwaarden
Zoeken in 158 oplossingen...