Overslaan en naar de inhoud gaan

EAP Employee Assistance Program

U kunt bij Attentia terecht voor individuele psychologische begeleiding na een traumatische gebeurtenis. Wij bieden de klok rond telefonische bijstand.

health & safety
hr
payroll
well-being

Over deze oplossing

U kunt bij Attentia terecht voor individuele psychologische begeleiding na een traumatische gebeurtenis op de werkvloer, tijdens de uitvoering van het werk of bij woon-werkverkeer. Wij bieden telefonische bijstand, 24 uur op 24, 7 dagen op 7.

Hoe werkt het?

In geval van urgentie: eerst krijgt u korte adviezen aan de telefoon. Binnen het uur neemt een expert telefonisch contact op, of binnen drie uur komt een psycholoog ter plaatse.

Preventie van posttraumatische stoornissen: eerst krijgt u advies per telefoon. Ten laatste 24 uur later neemt een psycholoog telefonisch contact op. Die voorziet een afspraak om:

  • de getuige(n) te begeleiden
  • de groep te begeleiden op de werkplek


Medewerkers kunnen rekenen op maximaal vijf bezoeken of telefoongesprekken met de psycholoog, tot drie maanden na het incident.

Wenst u meer informatie?

Is dit product iets voor uw bedrijf? Of wenst u bijkomende informatie te ontvangen? Neem contact op en we bekijken samen met u de mogelijkheden. 

Meer oplossingen

Basisopleiding vertrouwenspersoon

Tijdens deze basisopleiding leert u de vaardigheden die u nodig hebt om uw functie als vertrouwenspersoon met zelfvertrouwen uit te voeren.

Change management

Ingrijpende veranderingen realiseren is een van de meest complexe opdrachten voor managers. Attentia begeleidt u graag bij het change management proces.

Corporate vitality beleid

Attentia voorziet een interactieve, didactische aanpak om uw medewerkers enthousiast te maken over hun energie, gezondheid en persoonlijke groei.

Nog vragen? Wij helpen u graag verder.

Welkom op het Eureka-platform van Attentia waar we u een overzicht bieden van al onze oplossingen voor HR en Well-being! Zit u ergens mee en heeft u nood aan een gepaste en doeltreffende oplossing? Zoek niet verder! We bieden tal van oplossingen binnen HR, Payroll, Well-being en Health & Safety. Geef uw zoekterm in en krijg een overzicht van relevante producten of diensten. Of verfijn uw zoektocht via de zinzoeker. Is het resultaat nog niet specifiek genoeg? Gebruik dan de handige filters voor een doelgerichte oplossing. Wenst u meer informatie over de voorgestelde oplossing, klik er op en leer meer. Of neem contact op via het formulier dat u op de productpagina vindt.

© Copyright by Attentia - 2020

Uw privacy Gebruiksvoorwaarden
Zoeken in 158 oplossingen...