Overslaan en naar de inhoud gaan

e-Prev tool

De planning van medische onderzoeken kan erg complex zijn, zeker bij ploegenwerk of interimwerk. Met de tool e-Prev verloopt dat makkelijk en efficiënt.

health & safety

Over deze oplossing

Medische onderzoeken plannen kan wel eens complex worden, zeker bij ploegenwerk of interimwerk. Met e-Prev gaat het plannen van medische onderzoeken makkelijk en efficiënt. Bovendien bundelt deze handige online toepassing alle documenten over preventie, bescherming en welzijnsbeleid. De planning voor medische onderzoeken consulteren of aanpassen, modeldocumenten of verslagen oproepen, personeelsgegevens en overzichten opzoeken: met e-Prev verloopt het allemaal heel vlot. Zo weet u zeker dat uw planning niet in gevaar komt én dat alle onderzoeken netjes kunnen plaatsvinden.

Eenvoudige planning en communicatie

e-Prev geeft u een overzicht van alle mogelijke tijdsslots voor medische onderzoeken en de lijst van medewerkers die nog op onderzoek moeten. U wijst elke medewerker een tijdsslot toe. Moet een medewerker onverwacht een opleiding volgen of vraagt hij een dag verlof? Geen probleem, u verschuift de afspraak gemakkelijk naar een ander moment. De medewerker krijgt een melding van zijn of haar afspraak.

Handig cijferoverzicht

Welke medewerkers gingen al op onderzoek en welke niet? Hoeveel medische onderzoeken zijn er in de afgelopen periode uitgevoerd? U haalt alle cijfers snel en eenvoudig uit e-Prev. Met enkele klikken filtert u ook specifieke gegevens, bijvoorbeeld volgens periode of filiaal. U vindt in de tool ook alle informatie om makkelijk uw maandverslag voor het Comité voor Preventie en Bescherming samen te stellen.

Alle documenten bij elkaar

In e-Prev bundelt u alle documenten rond welzijnsbeleid:

  • aangifteformulieren voor arbeidsongevallen
  • contactgegevens van de arbeidsinspectie
  • jaarverslagen
  • verslagen van bedrijfsbezoeken
  • geformuleerde adviezen
  • facturen voor preventie en bescherming

Wenst u meer informatie?

Is dit product iets voor uw bedrijf? Of wenst u bijkomende informatie te ontvangen? Neem contact op en we bekijken samen met u de mogelijkheden. 

Meer oplossingen

Infosessie CAO 100 - Alcohol, drugs & tabak

Tijdens een interactieve presentatie krijgen uw medewerkers alle informatie over het alcohol- en drugsbeleid dat in uw onderneming van toepassing is.

Aansluiting externe dienst: periodieke en niet-periodieke onderzoeken

Werkgevers zijn verplicht een preventieadviseur aan te stellen. Hebt u voor bepaalde domeinen geen expert beschikbaar? Dan kunt u terecht bij Attentia.

Basisopleiding preventieadviseur niveau 3

Elke organisatie is verplicht om een interne preventieadviseur aan te stellen. Deze zesdaagse opleiding geeft u basiskennis over welzijn en veiligheid.

Nog vragen? Wij helpen u graag verder.

Welkom op het Eureka-platform van Attentia waar we u een overzicht bieden van al onze oplossingen voor HR en Well-being! Zit u ergens mee en heeft u nood aan een gepaste en doeltreffende oplossing? Zoek niet verder! We bieden tal van oplossingen binnen HR, Payroll, Well-being en Health & Safety. Geef uw zoekterm in en krijg een overzicht van relevante producten of diensten. Of verfijn uw zoektocht via de zinzoeker. Is het resultaat nog niet specifiek genoeg? Gebruik dan de handige filters voor een doelgerichte oplossing. Wenst u meer informatie over de voorgestelde oplossing, klik er op en leer meer. Of neem contact op via het formulier dat u op de productpagina vindt.

© Copyright by Attentia - 2021

Uw privacy Gebruiksvoorwaarden
Zoeken in 158 oplossingen...