Overslaan en naar de inhoud gaan

e-learning Beeldschermwerk

De Attentia e-learning voor beeldschermwerkers is laagdrempelig en helpt uw medewerkers te sensibiliseren omtrent ergonomie. Dit op een speelse en leuke manier.

well-being
health & safety

Over deze oplossing

Het medisch onderzoek voor beeldschermwerkers is sinds januari 2016 niet langer verplicht. Een risicoanalyse blijft echter 5-jaarlijks verplicht. Deze kan worden uitgevoerd op bedrijfs- en afdelingsniveau, op individueel niveau ofwel via een self-assessment.

De data verkregen uit deze analyse wordt verwerkt door experten en normaliter vloeit hieruit ook een actieplan voort. Eén van de acties die we veelvuldig bij bedrijven zien is het informeren en sensibiliseren over de juiste (zit)houding op kantoor.

De Attentia e-learning voor beeldschermwerkers is laagdrempelig en helpt uw medewerkers te sensibiliseren op een leuke manier. Deze e-learning is ideaal om naar hun bestaande kennis te peilen die ze eventueel reeds hebben opgedaan uit de individuele rapportering bij de self-assessment.

Op deze manier houdt u dit onderwerp onder de aandacht binnen uw bedrijf en krijgen uw medewerkers de nodige tips rond zithouding, ergonomisch werken, inrichten van de werkplek & beweging.

Pluspunten in een notendop:

LANCERING + FOLLOW UP

Wij nemen de follow up voor onze rekening: van de persoonlijke uitnodiging via e-mail tot de opvolging van de resultaten.

ONLINE LEREN

Uw beeldschermwerkers gaan aan de slag met de e-learning wanneer het voor hun past en leren op hun eigen tempo de materie.

BREED BEREIK

Als werkgever kan u op eenvoudige wijze al uw beeldschermwerkers op korte termijn bereiken.

GAMIFICATION

Medewerkers gaan spelenderwijs aan de slag, op ludieke wijze frissen ze de principes van beeldschermwerk op.

Wenst u meer informatie?

Is dit product iets voor uw bedrijf? Of wenst u bijkomende informatie te ontvangen? Neem contact op en we bekijken samen met u de mogelijkheden. 

Meer oplossingen

Aansluiting externe dienst: periodieke en niet-periodieke onderzoeken

Werkgevers zijn verplicht een preventieadviseur aan te stellen. Hebt u voor bepaalde domeinen geen expert beschikbaar? Dan kunt u terecht bij Attentia.

Basisopleiding preventieadviseur niveau 3

Elke organisatie is verplicht om een interne preventieadviseur aan te stellen. Deze zesdaagse opleiding geeft u basiskennis over welzijn en veiligheid.

Bijscholing preventieadviseur

Een preventieadviseur moet steeds op de hoogte blijven van de wettelijke verplichtingen en wijzigingen. Deze bijscholing zoomt in op de recentste evoluties.

Nog vragen? Wij helpen u graag verder.

Welkom op het Eureka-platform van Attentia waar we u een overzicht bieden van al onze oplossingen voor HR en Well-being! Zit u ergens mee en heeft u nood aan een gepaste en doeltreffende oplossing? Zoek niet verder! We bieden tal van oplossingen binnen HR, Payroll, Well-being en Health & Safety. Geef uw zoekterm in en krijg een overzicht van relevante producten of diensten. Of verfijn uw zoektocht via de zinzoeker. Is het resultaat nog niet specifiek genoeg? Gebruik dan de handige filters voor een doelgerichte oplossing. Wenst u meer informatie over de voorgestelde oplossing, klik er op en leer meer. Of neem contact op via het formulier dat u op de productpagina vindt.

© Copyright by Attentia - 2021

Uw privacy Gebruiksvoorwaarden
Zoeken in 158 oplossingen...