Overslaan en naar de inhoud gaan

DOTS Solution: Health & Safety Essentials

DOTS brengt uw data van HR en Well-being samen in één modulair platform. Zo krijgt u efficiënt inzicht in uw bedrijf en het welzijn van uw medewerkers

well-being
health & safety
hr
payroll

Over deze oplossing

Bij Attentia geloven we dat gelukkige medewerkers de drijvende kracht zijn achter succesvolle organisaties. Door de data van onze diensten, Sociaal Secretariaat en Preventie & Bescherming te combineren kunnen we u duidelijkere inzichten geven voor een succesvol HR- & Well-being-beleid.

Vanuit die visie hebben we ook DOTS ontwikkeld. DOTS is het platform dat HR en Well-being samenbrengt, een vlotte samenwerking tussen alle afdelingen stimuleert en de inzichten geeft die u nodig hebt om gerichte acties te bepalen.

DOTS is een online platform dat uit meerdere solutions bestaat, die u in functie van uw wensen en noden makkelijk kunt toevoegen. Een van die solutions is 'Health & Safety Essential', een centraal Well-Being-platform waarin u al uw HR-activiteiten volledig kunt integreren en die inzicht geeft in de werking van uw externe dienst. H&S Essential biedt een digitale totaaloplossing voor preventie, ziekteverzuim en reïntegratie op het werk. Dat maakt het leven van de preventie-adviseur bijzonder makkelijk. Bovendien kunt u H&S Essential inzetten om uw medewerkers bewust te maken van risico’s op het werk.

Wenst u meer informatie?

Is dit product iets voor uw bedrijf? Of wenst u bijkomende informatie te ontvangen? Neem contact op en we bekijken samen met u de mogelijkheden. 

Meer oplossingen

Basisopleiding vertrouwenspersoon

Tijdens deze basisopleiding leert u de vaardigheden die u nodig hebt om uw functie als vertrouwenspersoon met zelfvertrouwen uit te voeren.

Change management

Ingrijpende veranderingen realiseren is een van de meest complexe opdrachten voor managers. Attentia begeleidt u graag bij het change management proces.

Corporate vitality beleid

Attentia voorziet een interactieve, didactische aanpak om uw medewerkers enthousiast te maken over hun energie, gezondheid en persoonlijke groei.

Nog vragen? Wij helpen u graag verder.

Welkom op het Eureka-platform van Attentia waar we u een overzicht bieden van al onze oplossingen voor HR en Well-being! Zit u ergens mee en heeft u nood aan een gepaste en doeltreffende oplossing? Zoek niet verder! We bieden tal van oplossingen binnen HR, Payroll, Well-being en Health & Safety. Geef uw zoekterm in en krijg een overzicht van relevante producten of diensten. Of verfijn uw zoektocht via de zinzoeker. Is het resultaat nog niet specifiek genoeg? Gebruik dan de handige filters voor een doelgerichte oplossing. Wenst u meer informatie over de voorgestelde oplossing, klik er op en leer meer. Of neem contact op via het formulier dat u op de productpagina vindt.

© Copyright by Attentia - 2021

Uw privacy Gebruiksvoorwaarden
Zoeken in 158 oplossingen...