Overslaan en naar de inhoud gaan

DOTS Solution: Flexible Reward

DOTS brengt uw data van HR en Well-being samen in één modulair platform. Zo krijgt u efficiënt inzicht in uw onderneming en het welzijn van uw medewerkers.

hr

Over deze oplossing

Iedere medewerker is uniek. Flexibel verlonen houdt daar rekening mee.
De organisatie stelt een bundel van voordelen samen. De medewerker maakt zijn persoonlijke keuze en beslist zelf mee over de hoogte van zijn nettoloon.

  • Kies voor een billijk en transparant loonbeleid.
  • Bepaal zelf de voordelen.
  • Maak medewerkers bewust over loonkosten.
  • Geef medewerkers vrijheid en flexibiliteit.
  • Verhoog de appreciatie voor het loonpakket.
  • Visualiseer in real-time de impact van keuzes.
  • Verminder de zorgen van HR dankzij een uitgebreid ecosysteem.
  • Versterk uw employer brand als innovatieve werkgever.
  • Help aan een betere mobiliteit.
  • Gebruik de juridische onderbouw van onze experten.

Wenst u meer informatie?

Is dit product iets voor uw bedrijf? Of wenst u bijkomende informatie te ontvangen? Neem contact op en we bekijken samen met u de mogelijkheden. 

Meer oplossingen

Aansluiting sociaal secretariaat

Loonadministratie en arbeidswetgeving zijn tijdrovend en complex. Sluit daarom aan bij Attentia sociaal secretariaat: een samenwerking zoals ú dat wilt.

Basisopleiding sociaal recht

Een diepgaande kennis van de sociale wetgeving is een must voor elke payroll- of HR-medewerker. In onze opleiding komen alle relevante aspecten aan bod.

BI Audit/logging rapport

Gegevens met betrekking tot de medewerkers zijn zeer onderhevig aan wijzigingen en aanpassingen. Gezien dit een impact kan hebben op de verloning is het belangrijk dat u hier een zicht op heeft.  

Nog vragen? Wij helpen u graag verder.

Welkom op het Eureka-platform van Attentia waar we u een overzicht bieden van al onze oplossingen voor HR en Well-being! Zit u ergens mee en heeft u nood aan een gepaste en doeltreffende oplossing? Zoek niet verder! We bieden tal van oplossingen binnen HR, Payroll, Well-being en Health & Safety. Geef uw zoekterm in en krijg een overzicht van relevante producten of diensten. Of verfijn uw zoektocht via de zinzoeker. Is het resultaat nog niet specifiek genoeg? Gebruik dan de handige filters voor een doelgerichte oplossing. Wenst u meer informatie over de voorgestelde oplossing, klik er op en leer meer. Of neem contact op via het formulier dat u op de productpagina vindt.

© Copyright by Attentia - 2020

Uw privacy Gebruiksvoorwaarden
Zoeken in 158 oplossingen...